Yaz aylarında çabuk ısınan dizüstü bilgisayarlara çözüm!

Temmuz ayının da gelmesi ile Meteorolojinin uyarısına göre havalar 40 dereceleri görecek. 2022'de satın alabileceğiniz en iyi dizüstü bilgisayar soğutucularını sizler için listeledik. Aynı zamanda bütçe dostu soğutuculara da yer verdik.

İster etkileyici CPU hız peşinde olun, ister yalnızca ağır yük altında sessiz kalan bir bilgisayar kurmak isteyin, soğutucunuzu dikkatli seçmelisiniz.

İşlemciniz için en iyi CPU soğutucusunu seçmek, herhangi bir CPU yükseltmesinde veya yeni PC derlemesinde önemli bir karardır. En iyi CPU soğutucusu, özellikle hız aşırtma yapıyorsanız, sisteminizin sıcaklıklarında, gürültüsünde ve hatta performansında büyük bir fark yaratacaktır. 

 
CPU soğutucunuz, işlemcinizin ürettiği ısıya ayak uyduramıyorsa, bu daha düşük performansa veya muhtemelen işlemcinizin ömrünün kısalmasına neden olabilir. Elbette bunu kimse istemez.

Biz de bu anlamda Teknolojioku olara en iyi CPU soğutucuların yanı sıra, bütçe dostu soğutuculara da yer verdik. Bu modellerin hangileri olduklarını görmek için sayfamızı aşağı doğru sürüklemeniz yeterli.

Popüler Haberler