Avatar sinema yerine Netflix'e geliyor! İşte kadro!

Avatar'ın oyuncu kadrosu, yapım güncellemeleri, neler bekleyebileceğimiz ve daha fazlasını içeren canlı aksiyon Netflix serisi hakkında şu ana kadar bildiğimiz her şeyi içeren haberimiz aşağıda.

Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko tarafından ortaklaşa oluşturulan animasyon serisi, 2000'lerin ortalarında en popüler çizgi filmlerden biriydi. Seri, 2012'de The Legend of Korra olarak bilinen eşit derecede popüler bir spin-off serisi ortaya çıkardı (her ikisi de dünyanın birçok bölgesinde Netflix'te yayınlanıyor, ancak sonunda ayrılması bekleniyor ).

Seri ile ilgili önemli bilgiler ise şöyle:

10 saatlik bölümler bekleniyordu ama 8 olacağı bildirildi.

Seri, çekimler sırasında çığır açan yeni LED teknolojisini kullanıyor.

Sadece 1. sezon için toplam 120 milyon dolar ve bölüm başına 15 milyon dolara mal olduğu bildirilen Netflix'in en pahalı şovlarından biri .

Çekimlerin Haziran 2022'ye kadar sürmesi bekleniyor.

Nickelodeon serisinin orijinal yaratıcıları yapımda yer almıyor.

Nisan 2022 itibariyle 13 oyuncu kadrosu onaylandı.

Canlı aksiyon Avatar: The Last Airbender'ın konusu nedir?

Seri, animasyonlu muadili ile aynı maceraları tekrarlayacak.

Avatar dünyasında: Son Hava Bükücü uygarlığı dört ayrı ülkeye bölünmüştür. Elementlerden sonra adlandırılan dört ulus, Hava Göçebeleri, Toprak Krallığı, Ateş Ulusu ve Su Kabileleridir. Her ulusta, “Bükücüler” olarak bilinen yalnızca birkaç seçkin kişi, bölgesel dövüş sanatlarını ve telekinetik güçlerini kullanarak ulusun unsurunu kullanabilir. Dört elementi de kullanabilen tek kullanıcı ise “Avatar”dır.

Aang, hava göçebelerinin en yeni Avatarıdır. Avatar Devleti'nde 100 yıl uyuduktan sonra Aang, Su Kabilesinden Katara ve Sokka tarafından uyandırılır. Ateş Ulusu tarafından dünyayı kasıp kavuran savaşı öğrenen Aang, yeni arkadaşlarının yardımıyla, uluslar arasında uyum sağlayabilmek için geri kalan unsurların yeteneklerinde ustalaşmak zorundadır.

Popüler Haberler