Bu mini dizileri hala izlemediyseniz çok şanslısınız

Bakın, hepimiz en sevdiğimiz şovları günlerce, haftalarca ve hatta aylarca art arda izleme yeteneğini seviyor ve takdir ediyoruz. Belki de "Netflix sınırlı dizisi"ni duyduğunuzda, diziyle bağlantı kurma fırsatı bulamadan biten kısa bir şey hayal edersiniz.

Bizim gibiyseniz, en sevdiğiniz programı kapattığınızda, hikayenin çok büyük bir kısmının kaldığını bildiğinizde ve en sevdiğiniz atıştırmalıkla rahatlayıp dünyayı değiştirmek için daha çok gününüz olacağında, belirli bir duyguya kapılıyorsunuz

Bununla birlikte, bazı hikayeler o kadar kesindir ve o kadar zarif bir kesinlikle yazılmıştır ki, odağı başka yöne çevirmeye ve dikkati merkezden uzaklaştırmaya gerek yoktur. Bir hikayeyi, gereksiz tüyler ürpertmeden veya dikkat dağıtmadan uzun bir süre boyunca kesin bir ortamda, ahlaki veya duyguda askıya alma yeteneği bir sanattır.

Bu, hikayeyi bölümlere ayırır, tüm bir parçaya duraklamadan başlayıp bitirmenize izin vererek, hayatın dikkat dağıtıcı unsurları olmadan harika bir şeyi gerçekten deneyimlemenize izin verir.

İşte onlardan olan izleyicileri hayran bırakan Netflix'teki en unutulmaz sınırlı dizilerden bazılarını keşfedelim!

Maid

Bu listeye, bugüne kadar Netflix'te izlediğim potansiyel olarak en gerçekçi mini diziyle başlamak istiyorum. Maid , psikolojik ve fiziksel şiddet içeren bir ilişkiden kaçmaya ve bağımsızlığını keşfetmeye çalışan bir annenin, kendi ayakları üzerinde kalma mücadelesini anlatıyor.

Birkaç kez iş bulmaya çalışırken başarısız olduktan sonra, yerel bir temizlik servisi için açık bir pozisyona rastlar. Dizi, evsizlikle ve zor, yargılayıcı ve çoğu zaman yardımcı olmayan bir sistemle savaşırken yürek burkan bir dayanıklılık hikayesine dönüşüyor.

Margaret Qualley'nin  Alex rolündeki performansı, birçok annenin aile içi tacizden kaçmak ve kendileri ve çocukları için daha iyi bir yaşam yaratmak için neler yaşadıklarını gözler önüne seriyor. Maid sizi çok etkileyecek.

Popüler Haberler