Netflix'teki en iyi 5 korku animesi

Netflix anime kitaplığını oldukça genişletti ve çeşitlendirdi. Anime severler için Netflix’in nize göre en iyi 5 animesini sizlerle paylaşacağız. İzlemek için tek ihtiyacını olan patlamış mısır ve içecek!

The Promised Neverland

Grace Field House adlı bir yetimhanenin içinde ve çevresinde yer alan son derece zeki çocuklar, anneleri Isabella'nın gözetiminde huzurlu ve mutlu bir hayat yaşıyorlar. Grace Field House'u çevreleyen güzel, açık manzara, çocukların yetimhanede geçirdikleri günlerde keşfetmeleri, oynamaları ve dinlenmeleri için mükemmel bir yerdir. Modern teknoloji kullanılmadan üç tam hikaye ve çok eski bir yaşam tarzı sporu yapan biri. Ancak her şey göründüğü gibi değildir.

Son derece zeki üç çocuk olan Emma, ​​Norman ve Ray, Grace Field House'daki varlıklarının çocukların ömürlük ailelerini beklemeleri için sevgi dolu bir yerden başka bir şey olmadığını keşfederler. Çocukların, bu yaratıkların varlığıyla sonsuza dek değişen distopik bir dünyada korkunç, ete aç iblisler için çiftlik hayvanları olarak yetiştirildiğini keşfederler. Isabella ve bu iblisler tarafından sürekli takip edilen çocuklar, yeni buldukları kaderlerinden kaçmak için becerilerini ve becerikliliklerini kullanmalıdır.

The Promised Neverland, hayatta kalma, ihanet, masumiyet, güven ve ailenin anlamı temalarını araştıran, korkunç görseller ve yaygın distopik kinayeye yeni bir bakış sağlayan, merak uyandıran, karanlık, cesaret kırıcı bir heyecan filmi.

Popüler Haberler