Şok olacaksınız! Netflix bu dizilerin yeni sezonunu iptal etti!

Artık yılın sonuna geldiğimize göre, 2022'de iptal edilen tüm Netflix şovlarını düşünmeden edemiyoruz. Daha spesifik olarak, bu yıl prömiyeri yapılan Netflix dizilerini.

Ne yazık ki, yayıncı yeni şovlarını iptal etmek için hiç zaman kaybetmedi ve bazılarını pek umursamazken, bazılarının daha fazla sezonunu görmek isterdik.

Bu yıl, Another LifeGentefiedThe Baby-Sitters Club ,  Space Force ,  Raising Dion ,  Fate: The Winx Saga ,  The Imperfects ,  The Midnight Club ve daha pek çok şovun iptal edildiğini gördük .

Ancak, geri gelmeyeceğini kabul etmeyi reddettiğimiz bazı iptal edilmiş Netflix dizileriı var. Bu diziler bir kez daha şansı hak ediyor çünkü yeterince önemli bir izleyici kitlesi oluşturma, belirli yönlerde gelişme ve olabileceklerini gösterme şansı bulamadıklarına gerçekten inanıyoruz. Demek istediğim, bugünlerde, oyuncu kadrosu tanınmış oyuncularla dolu olmadığı sürece yeni şovların hızla yere basması zor. Ve bazen bu yeterli değildir.

Bunun bir ticari hamle olduğunu anladık. Netflix kendini korumalı ve sonunda onlara fayda sağlayamıyorsa yeni sezon dizileri üretmeye devam etmeyeceğinden emin olmalı. Ancak, izlemekten zevk aldığımız bazı Netflix şovlarının devamının gelmemesinden nefret diyoruz.

İşte bize göre birden fazla sezonu hak eden Netflix dizileri

Popüler Haberler