500 - 1000 TL arası en iyi akıllı saat modelleri - Şubat 2020

Şubat ayı güncel fiyatlara göre piyasada 500 - 1000 TL arasında satılan en iyi akıllı saat modellerini sizler için sıraladık.

Günümüzde akıllı telefonlar teknoloji anlamında hayatımızda önemli bir yer tutmaktadır. İletişimde ve hayatın her alanında, etkileşim açısından yaşamı kolaylaştıracak her teknolojik ürün, kullanıcılar için bir ihtiyaç haline geldi. Akıllı cep telefonları her yıl yeni modelleri ile tanıtılırken, teknoloji devi şirketler bu durumu daha da ileriye götürmekte kararlı gözüküyor.

Dünya, teknolojik açıdan her gün bir adım daha ileri doğru giderken, teknolojinin devleri, ürünlerini her yıl rekabet amaçlı kullanıcılara sunmaya devam ediyor. İşte bu açıdan en yeni teknolojik ürünlerden biri de akıllı saatler olarak göze çarpıyor.

Dünyanın en önde gelen teknoloji şirketlerinden Apple, Samsung, Xiaomi ve Huawei, akıllı telefonlardan sonra şimdi de akıllı saat çılgınlığı ile yarış içerisindeler. Giyilebilir teknoloji ürünleri üzerinde çalışmalarını başlatan ve uzun süredir bu yarışı sürdüren teknoloji şirketleri, rekabet ortamını yeni tanıttıkları ürünlerle her geçen gün bir adım daha yukarıya taşıyorlar. Akıllı saatler konusunda ilk atılımı yapan şirketlerin başında yer alan Samsung bu anlamda pazar payının büyük kısmını elinde tutsa da, Apple, Apple Watch serileri ile bu pazarda liderliği kimseyle paylaşmayı istemiyor. Peki nedir bu akıllı saat ve ne işe yaramaktadır?

Akıllı saat için, bilgisayar sistemi ile entegre edilmiş bir kol saati diyebiliriz. Akıllı saate şu aşamada giyilebilir teknoloji ürünlerinin en iyisi olarak bakabiliriz. Akıllı saat, klasik bir saatten daha çok işleve sahip olarak karşımıza çıkıyor. Şuan piyasada satılan ve birçok özelliğe sahip olan akıllı saatler kullanıcıların günlük hayatta vazgeçemediği ürünler haline geldi.

Birçok özellikle kullanıcılara sunulan akıllı saatler bluetooth ile telefonlarınızla eşleştirilebiliyor. Eşleştirme işlemi gerçekleştirildikten sonra telefonunuza gelen mesajları akıllı saatinizde görebiliyorsunuz.

Akıllı saatlerin özelliklerinden bir diğeri ise, sesli kullanım özelliğine sahip olmasıdır. Cihazda bulunan dahili hoparlör ile kullanıcı, ahizesiz konuşma yapabilmektedir. Bu sayede günlük işlerinizi yaparken diğer yandan da telefon görüşmelerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Farklı markalara ait ürünler birçok özellik bakımından farklılıklar gösterirken temel olarak akıllı saat modelleri dijital bir ekrana sahip olarak kullanıcılara sunuluyor. Bu ekran kullanıcıların istekleri doğrultusunda özelleştirilebiliyor.  

Saydığımız özelliklere ek olarak akıllı saatler ses kaydetme, nabız ölçümü, ses kaydı, uyku takibi, çağrı görüntüleme, kamera kontrolü, kalp ritmi takibi ve kalori hesaplama gibi birçok özelliğe sahip olarak kullanıcılara sunuluyor.

İşte Şubat ayı güncel fiyatlara göre piyasada 500 - 1000 TL arasında satılan en iyi akıllı saat modelleri;

Popüler Haberler