Bu fiyatlar içinizi ısıtacak! İşte en uygun fiyatlı ısıtıcılar!

Elektrikli ve fanlı ısıtıcılar, soğuk kış günlerinin olmazsa olmaz ürünleridir. Biz de Teknolojioku ekibi olarak bu anlamda en uygun fiyatlı ısıtıcı modellerini sizler için bir araya getirdik!

Bilindiği üzere, yakın zaman önce zam geldi. Neyse ki zam mesken fiyatlarını kapsamıyor. Yeni tarifeye göre; sanayi abonelerine yüzde 48, elektrik amaçlı tarifeye ise yüzde 46 zam yapılmıştı. Ancak vatandaşlar acaba yakın zaman sonra 'acaba mesken fiyatlarına da zam gelir mi?' düşüncesi ile doviz kurlarındaki artış fiyatlara yansımadan elektrikli, harizonal ya da fanlı ısıtıcılar almaya, alma düşüncesinde olanlar ise fiyatları araştırmaya başladılar bile.

Elektrikli ısıtıcı almanız için tek sebep sadece fiyatlara zam gelir mi düşüncesi değil elbette, eğer evinizde ya da ofisinizde ısı sistemi yoksa ya da ısıtma sistemi, sıcaklığı istediğiniz düzeye getiremiyorsa prizde yer açmak zorunda kalabilirsiniz. Zira farklı tiplerde çeşitli elektrikli ısıtıcılar içerisinden kullanım amacınıza uygun olanı seçtiğinizde hem daha sıcak bir alana kavuşmanız hem de tasarruf yapabilmeniz mümkün hale gelebiliyor.

Biz de bu anlamda, bu kış tercih edebileceğiniz uygun fiyatlı soba ve elektrikli ısıtıcıları bu yazımızda sizler için bir araya getirdik. Bu ısıtıcılar sudan ucuz! Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan sizler için seçtiğimiz uygun fiyatlı ısıtıcıların yer aldığı listemize hep birlikte göz atalım. İşte o modeller;

Not: Fiyatlar, internet satış fiyatları üzerinden, en uygun olanlar seçilerek belirtilmiştir.

Popüler Haberler