Buffalo’dan 16x harici Blu-ray XL sürücü

Buffalo Technology, ilk 16x Harici Blu-ray Sürücüsünü pazara sunuyor.

Depolama ve kablosuz ağ çözümlerinin tasarımı, geliştirilmesi ve üretiminde küresel bir lider olan Buffalo Technology, ilk 16x Harici Blu-ray Sürücüsünü pazara sunuyor. Cihaz, kullanıcılara Blu-ray filmlerde maksimum keyfi yaşamaları için gelişmiş araçlar sunan CyberLink yazılım paketini kullanır ve HD ve 3D içerik oluşturup yazmalarına olanak verir. 16x sürücü BRXL-16U3, 22.56 GB'lik veriyi 8 dakika 21 saniye içinde yazar – uzun süreli beklemeler ve aşırı güç tüketimi artık geride kaldı.

Bir optik sürücüsü olmayan dizüstü bilgisayar ve ultrabook kullanıcıları için yeni BRXL-16U3, son derece büyük miktarda veriyi hızlı ve güvenli bir şekilde yazmak ve yerden tasarruf sağlamak için ideal bir çözümdür.

Cihaz çok basit bir kurulum sürecinden sonra kullanıma hazırdır ve USB 3.0 portu üzerinden 5GB/sn'ye varan veri aktarım hızları sunar. 100-128 GB'lik ekstra büyük kapasiteler için BDXL desteği ile periyodik veri yedekleme ve arşiv oluşturma işlemlerini kolaylaştırır. Bu kapasiteler, ortalama 17.000 fotoğraf (her biri 6 MB'lik) veya 1000 dakikalık HD video anlamına gelir.

Panasonic Lumix GMC-GF6 resmiyet kazandı
Bir kilometre öteden üç boyutlu HD görüntü alıyor
Moto X50 Ultra 15 dakikada şarj olacak! İşte hızlı şarj teknolojisi!
Sonraki Haber