Dünyanın en pahalı 10 Mega lüks yatı!

Dünyanın en pahalı 10 Süper yatını sizler için listeledik. İçlerinde neredeyse bir kasaba barındıranlar da var.

Sizlerin de zaman zaman magazin haberlerinde dikkatinizi çekmiştir, turizmin gözdesi Bodrum'un koylarına Jennifer Lopez, Heidi Klum, Julia Roberts gibi, isimleri saymakla bitmeyen dünyaca ünlü birçok yıldızın kullandığı ultra lüks seyahat yatları adeta göz kamaştırıyor.

İlk olarak aklımızdan geçen cümle ise genelde ''Vay bee, kim bilir kaç paradır?'' oluyor. Zira yatlar muhtemelen bugüne kadar icat edilmiş en lüks seyahat aracıdır. Bu yatları genellikle Mega lüx yatlar ya da Süperyat gibi benzer kelimlerle dile getiriyoruz.

Helikopter pistlerinden güzellik salonlarına, cam merdivenlerden denizaltılara kadar birçok şeyi içinde barındıran bu yatlar, bir kaç yüz milyon dolardan başlayan ve milyar doları aşan fiyatlara ulaşıyor. Dolayısı ile bu yatlar, statü ve güç sembolü olarak en üst seviyedeki zenginler için bir rütbe şeklinde de tanımlanabilir desek sanırım yanlış olmaz.

Biz de bu anlamda merakınızı gidermek için, dünyanın en pahalı 10 Mega lüx yatını sizler için bir araya getirdik. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan bu yatların hangileri olduklarını hepbirlikte inceleyelim.

İşte Dünyanın en pahalı 10 Mega lüks yatı;

Popüler Haberler