En iyi Android TV Box modelleri

Piyasada satılan en iyi Android TV Box modellerini sizler için sıraladık.

Hayatımızın her alanında bizlerle birlikte olan ve artık vazgeçemediğimiz akıllı cihazlara yenileri eklenmeye devam ediyor. Birçok kullanıcı tarafından vazgeçilmez cihazlar olarak tanımlayabileceğimiz ve son zamanlarda oldukça yaygınlaşan Android TV Box modelleri oldukça popüler oldu.

Akıllı telefonlar, akıllı saatler ve bileklikler, tablet bilgisayarlar derken şimdi de Android TV Box’lar vazgeçemediğimiz cihazlar arasında yerini almayı başardı.

Kısaca tanımlamak gerekirse Android TV Box küçük bir kutu içerisinde yer alan işlemci ve internet alıcısı sayesinde akıllı olmayan televizyonları şuanda piyasada oldukça yüksek fiyatlara satılan akıllı televizyonlarda kullanılan işlevleri kazandıran akıllı bir cihaz olarak tanımlamak mümkün.

HDMI girişi olan televizyonlarda kullanılabilen bu cihazlar bulundurdukları Wi-Fi antenleri sayesinde internete bağlanabiliyor. İsimlerinden de anlaşılacağı üzere Android TV Box modelleri Android işletim sistemine sahip. Bu nedenle Android işletim sistemine sahip bir akıllı telefon kullanıyorsanız cihazı kullanırken pek zorluk çekmiyorsunuz. Oldukça basit bir arayüz ile kullanıcılara sunulan Android TV Box modelleri ile internete girebiliyor, video izleyebiliyor hatta oyunlar oynayabiliyorsunuz. Bu yönleriyle neredeyse Android işletim sistemine sahip bir akıllı telefon ile yapılan birçok işlem Android TV Box modelleri ile de gerçekleştirilebiliyor.

HDMI bağlantısına sahip olan eski bir televizyonunuz varsa artık pahalı akıllı televizyonlardan almak zorunda değilsiniz. Piyasada satılan bütçenize uygun bir Android TV Box modeli ile eski televizyonunuzu akıllı bir televizyona dönüştürebilirsiniz. İnternet üzerinden dizi, film ve belgesel yapımlarını izlemenize olanak tanıyan bu cihazları kullanabilmek için elbette internet bağlantınızın olması gerekiyor. Android TV Box modelleri ile Google Play Store üzerinden popüler birçok uygulama ve oyunu indirebilir televizyonunuzun büyük ekranında uygulamaların keyfini çıkarabilirsiniz.

Oldukça basit bir kullanıma sahip olan ve piyasada farklı fiyatlarda satılan en iyi Android TV Box modelleri;

Popüler Haberler