En iyi kablolu kulak içi kulaklık modelleri

Piyasada satılan en iyi kablolu kulak içi kulaklık modellerini sizler için sıraladık.

Son zamanlarda piyasada gelişmiş kablosuz kulaklık modelleri uygun fiyatlara satılıyor olmasına rağmen kablolu kulaklık modellerinin satış oranı neredeyse hiç değişmiyor. Kablolu ve kablosuz kulaklık modelleri kullanıcılar tarafından birçok farklı sebeple tercih edilebiliyorlar. Bu sebeplerin başında kullanım kolaylığı, tasarım, kolay taşınabilirlik, teknik ses özellikleri ve fiyat büyük etkiye sahip.  

Özellikle büyük teknoloji şirketleri ile başlayan ve kullanıcılar tarafından son zamanlarda çok tercih edilen kablosuz kulaklık modelleri ilerleyen zamanlarda kablolu kulaklık modellerinin yerini alabilir.

 Şuan piyasada satılan ve ençok tercih edilen kablosuz kulaklık modelleri Samsung'un Galaxy Buds' ve Apple'ın AirPods modelleri olarak karşımıza çıkıyor. Hayatımızda büyük yer edinen kablosuz kulaklık teknolojisindeki yenilikler ile birlikte kulaklık kullanım alışkanlıklarımızda değişiklik göstermeye başladı.

Fakat yine de kablolu kulaklıklardan vazgeçemeyen birçok kullanıcı var. Peki kablosuz kulak modelleri kablolu kulaklara göre kullanıcılar için gerçekten avantajlar sağlıyor mu?

Bu soruya özellikle kablolu kulaklık kullanıcıları hayır cevabı verirken kablosuz kulaklıklara alışan kullanıcılar, kablosuz kulaklıkların kullanım olarak birçok avantaj sunduğunu söylüyor.

Kablosuz kulaklık teknolojisindeki gelişmelere rağmen kablolu kulaklık tercih eden kullanıcıların sebepleri arasında;

1. Kablolu kulaklık modelleri piyasada daha uygun fiyatlara bulunabiliyor;

Kulaklık tercihinde belirleyici etmenlerden belki de en önemlisi kulaklığın fiyatı oluyor. Şuan piyasada kablolu kulaklık modelleri, kablosuz kulaklıklara göre oldukça ucuz. Aynı kalitedeki iki kulaklıktan kablolu olan kulaklık kablosuza göre oldukça uygun fiyatlı olarak satılıyor ve kablolu bir kulaklığın bozulması durumunda ikinci bir kulaklık almak için büyük miktarda paralar ödemek zorunda kalmıyorsunuz.

2. Kablolu kulaklık modelleri ses kalitesi bakımından daha iyi;

Kablosuz kulaklık modellerinde kullanılan iletişim protokolleri eski olması durumunda cihazlarda ses kalitesi ve sorunları ortaya çıkabiliyor. Kablolu kulaklıklarda ise bu şekilde sorunlarla karşılaşılmıyor. Kablolu kulaklıkların bant genişliğinin yüksek olması sebebi ile performansları oldukça yüksek oluyor.

3. Kablolu kulaklık modellerinin kullanımı daha kolay;

Kablosuz kulaklık modellerini kullanan kullanıcılar kulaklıklarını belirli bir zaman sonra şarj etmek zorunda iken kablolu kulaklıklar için böyle bir durum söz konusu değil. Oldukça basit bir kullanıma sahip olan kablolu kulaklık modelleri gücünü akıllı telefonlardan alıyor. Kablosuz kulaklık modellerinde bazen görülen bağlantı sorunları da bu kulaklık modellerinin tercihi açısından dez avantaj yaratabiliyor.

Popüler Haberler