En yüksek menzile sahip Elektrikli Scooter modelleri! Tam 110 km!

Bu içeriğimizde en yüksek menzile sahip Elektrikli Scooter modellerini sizler için listeledik! Ancak 110 km'ye kadar menzil sunan bu modellerin cep yakan fiyatlara sahip olduğunu da ayrıca belirtelim.

Elektrikli scooterlar, kısa mesafeleri kat etmenin veya bir metro istasyonundan bir otobüs durağına gitmenin harika bir yoludur. Ne bisiklet ne de motosiklet ama aynı derecede kullanışlı olan bu cihazlar, özellikle arabanız yoksa duruma göre ânı kurtarabiliyor!

Örneğin işe giderken otobüsten indikten sonra metroya tam zamanında yetişmek için birine atlayabilirsiniz. Dubai'nin etrafında yavaş seyir için özel e-scooter şeritleri olduğundan bahsetmiyorum bile. Yola çıkmadan önce, binerken her zaman bir kask ve yansıtıcı bir yelek takmayı unutmayın.

Yol ve Sürüş Güvenliği Uzmanı Mert İntepe'nin, scooter kullanımı ile ilgili vermiş olduğu uyarılar şu şekilde; “Önce yaş, sonra deneyim, kişisel koruyucu ekipman ve eğitime ihtiyaç var. Eğitim almadan kullanmak ya da kalabalık bir trafikte kiralayarak ana hattın üzerinde, hız limitlerine dikkat etmeden, yanlış şerit seçimi ile ölümcül bir hasarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Çünkü bu tip araçlarda bedeniniz kaportadır.”

Popüler Haberler