Fujitsu Arrows su geçirmez tablet

Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılacak olan tabletin görüntülerini haberimizde bulabilirsiniz.

Fujitsu, ​​İspanya Barselona'da gerçekleşen Mobil Dünya Kongresi'ne (MWC 2012)  bu yıl gerçekten sıra dışı bir tabletle katıldı.

Fujitsu Arrows akıllı telefonun yanı sıra kapalı anlanlarda tanıtılmayı bekleyen Fujitsu Arrows tablette bulunmakta.

Fujitsu Arrows tablet yüzeysel bir bakışta, farklı bir görüntüsü var kenarlarını çevreleyen desenli çerçeve ve su geçirmez özelliği ile Samsung Galaxy Tab 2 10.1 , Galaxy Note 10.1 veya Huawei MediaPad 10 FHD gibi rakiplerine göre farklı olduğunu göstermekte.

Fujitsu Arrows sahipleri cihazın su geçirmez özelliği ile mutfak ve banyo gibi buharlı ortamlarda tabletlerini rahatça kullanabilirler. Wi-Fi IPX5/7 suya dayanıklılık standardına sahip olan Arrows'un işletim sistemi Android 3.2 Honeycomb yerine 4.0 Ice Cream Sandwich kullanılmış. Donanımı oldukça iyi ancak Fujitsu, NVIDIA'nın Tegra platformu yerine, 1 GHz saat hızı ile çalışan Texas Instruments OMAP4430 çift çekirdekli işlemciyi tercih etmiş. 1 GB RAM ve bir microSD kart yuvası 32 GB, 16 GB dahili NAND Flash depolama, Bluetooth 2.1 'e ek olarak + EDR kablosuz ağ desteği ve Wi-Fi bulunuyor.

Son olarak, 10.1 inç ekran 1280 x 800 piksel çözünürlük artı kapasitif çoklu dokunmatik desteği sunuyor. Ön yüzünde 1.2 megapiksel kamera ve arka yüzünde 5.1 megapiksel kamerası bulunmakta.

Apple'ın bir sonraki adımı, AKILLI TV
ZTE PF 100 ve T98 tablet bilgisayar
Apple Türkiye’ye özel düşük vergili iPhone üretecek, sonunda bizi de düşündüler
Sonraki Haber