Galaxy S3'ün GamePad ile uyumluluğu şaşırtıyor!

Samsung'un amiral gemisi bakın hangi konsollarla uyumlu olarak çalışıyor?

Samsung'un amiral gemisi Galaxy S3 geçtiğimiz haftalarda tüm dünya için tanıtılmış, bundan bir kaç gün önce de Türkiye'de satışa sunulmuştu. Satışa sunulan muhteşem amiral geminin özelliklerini saya saya bitiremesek de,  her gün bir yeni özelliği daha çıkıyor.

Akıllı telefonların son zamanlarda tercih edilme sebeplerine göz attığımızda oyunun bu tercihler arasında büyük bir çoğunluğa sahip olduğunu söyleyebiliriz. Hal böyle iken amiral geminin ortaya çıkan yeni özelliği bizleri oldukça çok şaşırttı. İnternette yer alan videoya göre Samsung'un yeni amiral gemisinde oyun konsollarının stabil bir şekilde çalıştığını gözler önüne seriyor. Videoda GamePad ile olan uyumluluğu gözler önüne seriliyor.


Youtube'da yer alan videoda bu zamana kadar hiçbir sitede karşılaşmadığımız özelliklerin tanıtıldığını, böyle bir özelliğin de bulunduğunu ispatlamak için yapılan videoda Xbox 360 ve PlayStation 3 kontrolörlerinden tutun da Bluetooth klavye ve fareye kadar tüm cihazların Galaxy S3 ile uyumlu bir şekilde çalışabildiğini  gözler önüne seriyor.

İlgili videomuz:

ZyXEL'den bambaşka bir sunucu serisi!
MacBook Pro'nun resmi tanıtım videosu!
Vivo X100 Ultra ve X100s'in resmi posteri ortaya çıktı! İşte tasarımı!
Sonraki Haber