İndirime giren Xiaomi kablosuz kulaklılar! İşte en iyi fırsatlar!

Bu ay bazı Xiaomi kablosuz kulaklık modellerinde güzel indirimlerin ortaya çıktığını görüyoruz. İşte indirime giren Xiaomi kablosuz kulaklık modelleri!

Piyasaya çıkarmış olduğu uygun fiyatlı teknolojik cihazları sayesinde tanınan Xiaomi, giyilebilir teknoloji sektörüne de oldukça önem veriyor. Çin merkezli şirket bu anlamda hem akıllı saat alanında hem de kablosuz kulaklık alanında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Özellikle fiyat/performans olarak kullanıcıları bir hayli tatmin eden kablosuz kulaklık modelleri, Xiaomi markasından çıkmış durumda. Bu kulaklıklar zaman zaman indirime giriyor ve biz de bu indirim fırsatlarını sizlerle paylaşmaya çalışıyoruz.

İndirime giren Xiaomi kablosuz kulaklılar! İşte en iyi fırsatlar!

Çin menşeli şirketin 125 TL'den satılan kablosuz kulaklık modeli dahi bulunuyor. Bu kulaklığın telefon görüşmelerinde kullanılması zor ancak kablodan kurtulup iyi bir müzik keyfi yaşamak isteyenler ürünü tercih ediyor. Ayrıca daha iyisini isteyenleri de düşünen Xiaomi, bunun için çok daha kaliteli kulaklıklar da üretiyor. Tabii bu kulaklıklar için ödemeniz gereken tutar, diğerleri kadar ucuz değil. Ancak yine de emsallerine kıyasla uygun olduğunu net bir şekilde ifade edebiliriz.

Eğer siz de Bluetooth bağlantı teknolojisini kullanan bir kulaklığa sahip olmak istiyorsanız, bu ay tam da sırası. Çünkü oldukça güzel indirim fırsatları var. Dilerseniz biz de lafı daha fazla uzatmayalım ve bu indirimleri sizlerle paylaşmış olalım. İşte detaylar!

Popüler Haberler