iPhone 4S inceleme

iPhone4S için izlenimlerim videolar ve fotoğraflar için yeni iPhone 4S farkını, dış yüzünde değil içinde saklıyor. Hemen onları sıralayalım

iPhone 4S, yakın bir zamanda Türkiye?de satışa sunulacak. Beklentisi çok olan bazı Apple hayranları ve bazı eleştirmenler, iPhone 4S'den memnun olmasalar da cihaz, ilk 24 saatte bir milyon ön sipariş almayı başardı. En mantıklısı biraz sabırlı olmak. iPhone4S için izlenimlerim videolar ve fotoğraflar için yeni iPhone 4S farkını, dış yüzünde değil içinde saklıyor. Hemen onları sıralayalım:



DAHA HIZLI SÖRF

iPhone 4S, 8 megapiksel kamerası diğer rakip telefonların seviyesine çekildi. Daha derin ve keskin renkler, HD video çekimleri ile farkı açıkça görülüyor. En önemlisi yeni çift çekirdekli A5 işlemci ile internette sörf yaparken heyecan verici derecede hızlanıyor.

iPhone 4S ?de akıllı asistan 

Akıllı asistan oldukça etkileyici işlevi olduğunu söyleyebilirim. Öncelikle Siri'ye hatırını sorarsanız, "iyiyim" ve "sorduğunuz için teşekkür ederim" diye size yazılı olarak karşılık veriyor. Ayrıca yol veya yön arıyorsanız, haritaları gösteriyor, yemek rezervasyonu için çeşitli alternatif sitelere yönlendiriyor. Haritalara göz atarken iPhone 4S hiç yavaşlamıyor. "iPhone 4S almaya değer mi" diye soranlara cevabım şu: Eğer iPhone 4'ü yeni aldıysanız ve bu söylediklerimiz sizi etkilemediyse keyfinize bakın. 

4 milyon iPhone 4S satışı

Apple iPhone 4S için sadece bir günde bir milyon satın alma isteği gelmişti. Analistler hafta sonuna kadar 4 milyon satış öngörüyor. 3 farklı operatör aracılığıyla telefonun satışa çıkıyor olması satışların hızla gerçekleşmesinin en önemli sebebi. Daha ilk günden yok satmaya başlaması stratejinin parçası olarak görünse de ortaya çıkan rakamlar daha fazlasının mümkün olmadığını da gösteriyor.

Steve jobs un anısına iPhone 4S kuyruğu
Bütün sevenleri gibi Steve Jobs'ın kurucu ortağı Steve Vozniak da Kaliforniya'daki mağazalardan birinde müşteri olarak bir gece önceden kuyruğa girdi. Takma adı Voz olan diğer Steve müşterilerin yaşadığı heyecanı yaşadı. Yakın dostunun mirasına katkıda bulunurken, Steve Jobs'ın anısına da saygı duruşunda bulundu ve saygıyla yad etti.

Öncelikle sizler için sonraki sayfamızdan başlayarak iPhone 4S'in iç haznesini gösterelim ; 

iPhone 4S kutusu ;


Dış görünümü;



Arkasındaki yazının yakın görünümü;



Ve sökmeye başlıyoruz;


Dış kapak çıkarıldıktan hemen sonraki görüntü;



Bataryası;




Kamerası;


Anakartı;

Ve bir sonraki sayfadan başlayarak performans testlerini gösterelim ; 

Ve şimdi de iPhone 4S performans test sonuçları ; 







iPhone 4 ile iPhone 4S'in karşılaştırması ;



iPhone 4S kutu açılışı ve içeriğinin videosu;


Bu video da Cnet tarafından çekilen iPhone 4S'teki ses ile komut gönderme, işlem yaptırma, mesaj yazdırma, yani kısaca Siri'nin videosu; 


Bu da resmi tanıtım videosu ;



Dileriz iPhone 4S ile ilgili aklınıza takılan sorular yeterince giderilmiştir. iPhone 4S'in başka merak ettiğiniz yönlerini belirtin, sizin için inceleyelim!

Asus Ultrabook'lar piyasaya sürülüyor!
Asus Transformer 2: 499 dolardan satışa sunulacak
Huawei mobil pazardaki eski gücüne kavuşuyor, yeniden 1 numara oldular
Sonraki Haber