iPhone 4S ve Galaxy S2 dayanıklılık testi!

iPhone 4S perişan mı oldu?

Akıllı telefon dünyasının en büyük liderlerinden Apple ve Samsung'un son zamanlarda çıkarttığı en iyi ve en yenilikçi cihazlarından iPhone 4S ve Galaxy S2'nin rekabeti kaldığı yerden devam ediyor.

Günümüzde akıllı telefonlar için gelinen nokta insanı hayretler içinde düşürecek cinsten, özellikle telefonlarla yapılan drop test'leri görenleri oldukça şaşırtıyor. Geçtiğimiz gün internete bomba gibi düşen ve sizlerle paylaştığımız Xperia GO'nun dayanıklılık testi de şaşırtan testler arasında yer alıyor, göz atabilirsiniz. Onun haricinden bundan yaklaşık olarak 1 ay önce eklediğimiz HTC One X'in çekiç olarak kullanılıp çivi çakıldığı teste de ulaşabilirsiniz.

Zaman zaman teknoloji çılgınlarının yapmış olduğu bu testlere her geçen gün yenisi eklenmeye devam ediyor. iPhone 4S ile Galaxy S2'nin rekabeti tüm dünyada en çok konuşulan rekabetlerden birisi olarak bilinir ve sonuç olarak Galaxy S2 yapılan benchmark yani testlerin çoğunda iPhone 4S'e üstünlük göstermeyi başarır.


Apple'ın üstün kalite sunduğu iPhone 4S'i ile Samsung'un standartların dışındaki telefonu Galaxy S2'si bu sefer farklı bir platformda karşı karşıya geliyor. Bu zamana kadar gerçekleştirilen yazılım testlerinde firmaların birbirine sağladığı üstünlük değişecek mi?

Sözü daha fazla uzatmadan iPhone 4S ve Galaxy S2'nın o dayanıklılık testi ile başbaşa bırakalım, iyi seyirler...

Kodak EasyShare Z5010 - İnceleme
Samsung Galaxy Note 10.1'in ön siparişi başladı!
Apple Sony’e özendi! iPhone 17 Slim geliyor!
Sonraki Haber