NASA ve Hideo Kojima, Ludens'ten ilham alan bir saat için bir araya geldi

NASA ve Hideo Kojima bir proje için bir araya geldi ve olağandışı olan ortaklığın kendisi değil.

Ne de olsa Kojima Productions'ın maskotu, araç dışı aktivite uzay giysisi giyen ve dijital alanı keşfeden bir astronot olması gereken Ludens adlı bir karakter.

Hayır olağandışı olan, bir saat üzerinde işbirliği yaptıkları gerçeği. Bu bir akıllı saat bile değil - oyun geliştiricisinin maskotunu temel alan Space Ludens adlı gerçek bir kol saati.

Saat, daha önce NASA ile diğer saatler ve ürünler üzerinde çalışmış olan yaratıcı stüdyo ve saat yapımcısı Anicorn tarafından tasarlandı ve satılacak. IGN'nin belirttiği gibi, gri/gümüş rengi ve altın vidaları ve vurgularıyla Ludens'in uzay giysisinin görsel stiline dayanıyor.

NASA ve Hideo Kojima, Ludens'ten ilham alan bir saat için bir araya geldi

NASA logosu, saat kadranını "Extra-Vehicular Creative Activity Suit" sözleriyle süslüyor. Altında, Kojima Productions logosu saatin dişlilerini gösteren şeffaf kasanın üzerine basılmış.

Kojima'nın NASA ile birlikte çalıştığını duyduğunuzda aklınıza gelen ilk şey bir saat olmasa da, saat oldukça havalı görünüyor ve her iki tarafın da hayranlarına hitap edebilir.

Space Ludens saati 27 Eylül'de sınırlı sayıda piyasaya sürülecek. Sadece 600 parça satın alınabilecek ve 100 tanesi Kojima Productions logosunda belirgin bir şekilde yer alan kafatası maskesiyle birlikte gönderilecek. Anicorn henüz ne kadar tutacağını açıklamadı, ancak önceki NASA saatleri ucuza gelmiyor ve 1000 doların üzerine çıkması mümkün.

Xiaomi Pad 5 içi global güncelleme yolda
Huawei MateBook E Go piyasaya sürüldü! Bir taşla iki kuş
Apple sonunda anlaşma sağladı, iPhone sahipleri bomba gibi bir özelliğe kavuşuyor
Sonraki Haber