Orijinal iPad ölüyor mu?

iOS'un yeni sürümü, sadece orijinal iPad'te kullanılmayacak.

Geçtiğimiz günlerde Apple düzenlediği etkinlik ile iOS 6'nın tanıtımını yapmıştı. Apple, iOS 6 ile beraber çok sayıda yeni işlevi piyasadaki cihazlarına sunacak. Yalnızca orijinal iPad bu yeniliklerden nasibini alamayacak. iOS'un yeni sürümü, sadece orijinal iPad'te kullanılmayacak. Ancak iPhone 3GS, iOS 6 güncellemesine kavuşabilecek. Apple, iPhone 3GS'e güncelleme yapacak ama iPad'in ilk sürümüne güncellemeyerek onun aktifliğini bitirecek.

Güncellemesi oldukça uzun bir yenilik listesine sahip olan iOS 6'da ki bu yenilikler, iOS 5 kullanıcılarını yükseltmeye ikna edecek kadar iyi görünüyor. Bu yeniliklerden bir tanesi de yeni iOS 6 Maps, bu özellikle Google Earth benzeri 3 boyutlu haritaları iOS cihazınızda görmek artık mümkün.

Ayrıca yeni uygulama, yol tarifli navigasyonu da destekliyor. Bunların yanı sıra Siri yoluyla sesli komutlarınıza cevap verecek olan iOS 6'daki diğer önemli yenilikler arasında yeni bir e-posta kutusu, Facebook entegrasyonu, geliştirilen Siri, yeni iPad için Siri desteği ve Photostream paylaşım özellikleri bulunuyor.

iOS 6'nın hizmete sunulması ise bu senenin sonbahar aylarında olacağı söyleniyor.

Yeni aydınlatma sistemi ile eşsiz tasarruf sağlayın!
Google'ın tabletini o üretecek!
Şimdi TOGG düşünsün, uygun fiyatlı Xiaomi SU7 Türkiye'ye geliyor
Sonraki Haber