Samsung'dan bükülebilir 105-inç Ultra HD kavisli OLED TV

Güney Koreli üretici bükülebilir yapısıyla dikkat çeken Ultra HD çözünürlüklü OLED TV'yi görücüye çıkardı.

Samsung, IFA 2014’te mobil cihazların yanı sıra sanal gerçeklik cihazı Gear VR’yi kullanıcıların beğenisine sundu. En dikkat çeken ürün ise kuşkusuz Galaxy Note 4 oldu. Güney Koreli üretici TV kategorisinde de yine IFA’da dikkat çeken bir ürün tanıtımını gerçekleştirdi. Samsung dünyanın en büyük bükülebilir Ultra HD çözünürlüklü kavisli OLED TV’nin duyurusunu gerçekleştirdi.

105-inç büyüklüğünde 5.210 × 2.160 ekran çözünürlüklü TV’de 21:9 en boy oranı kullanılıyor. TV’de görüntü detayların artırmak için yeni bir aydınlatma teknolojisi kullanan Samsung’un 105-inçlik TV’sinde en dikkat çeken özellik ise bükülebilir yapısı oldu. Bir dokunuşla TV’yi isterseniz düz, isterseniz kavisli ekrana çevirebilirsiniz.

Samsung 105-inç kategorisinde ayrıca bükülebilir özelliği olmayan aynı özelliklere sahip TV’da duyurdu. Bu TV’nin Amerika’da 120.000$’dan satışa sunulması bekleniyor. Bükülebilir özelliği olan TV’nin ise haliyle daha pahalı olması bekleniyor.

Bükülebilir Ultra HD çözünürlüklü Kavisli OLED TV’nin tek bir dokunuşla nasıl büküldüğü ve 105-inç ekranlı TV’nin daha detaylı görüntülerine sonraki sayfalardan göz atabilirsiniz. 








HP'den iki yeni Chromebook bilgisayar
IFA 2014: Philips'in yeni nesil Fidelio kulaklıkları ile kablolardan kurtulun
Nintendo Switch 2'nin en önemli özelliği ortaya çıktı
Sonraki Haber