Yok artık! Bu fiyata 65 inç TV mi olur? 5000 küsür TL'ye bile var!

Türkiye'de satışa sunulan en ucuz 65 inç TV'leri sizler için bir araya getirdik! Bu TV'lerin fiyatları özelliklerine kıyasla oldukça iyi!

Birçok elektronik üründe olduğu gibi televizyonlarımız da zamana ayak uydurarak donanım ve özellik olarak oldukça zenginleşti. Öyle ki; televizyonların sahip olduğu işletim sistemi sayesinde ekstra özelliklerin kullanılabilmesine olanak sağlayan sistemler sayesinde, televizyonlarımız üzerinden internete bağlanabiliyoruz.

Smart TV olarak isimlendirilen bu akıllı TV'ler, ayrıca özel geliştirilmiş uygulamaların çalıştırılmasına da imkan sunuyor. Youtube, Netflix, vb uygulamalar ise Akıllı TV'ler üzerinden kullanılan en yaygın uygulamalar arasında yer alıyor. Sesli komut ile cihazınızı kullanabiliyor olmanız ayrı bir keyif, ekran ışığını ortam ışığına göre ayarlayan modeller ise göz sağlığınızı koruyor. Aslında sayılabilecek birçok özellik mevcut. Akıllı TV'ler u özellikleri sayesinde ise bireylerin eğlence ve sosyal yaşam anlayışlarını ciddi bir şekilde etkileyen cihazlar olarak hayatımızda yer alıyor.

Ancak biz bu yazımızda ekran boyutlarını dikkate alarak derlediğimiz uygun fiyatlı TV'lerden bahsedeceğiz. Sadece 65 inç boyuta sahip ve Türkiye'de en uygun fiyat etiketi ile satışa sunulan bu TV modellerine göz atmadan büyük ekran TV almayın. Öyle ki; listemizde 10.170 TL'den 5.800 TL'lere kadar fiyat inidirimi sunan modeller mevcut.

Not: Derlediğimiz TV'lerin fiyatlarını, en uygun internet satış fiyatlarını dikkate alarak belirttik.

İşte en uygun fiyatlı 65 inç TV modelleri!

Popüler Haberler