1500 - 2000 TL arası en iyi akıllı telefonlar - Nisan 2022

2022 Nisan ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak, 1500 - 2000 TL arası fiyat etiketine sahip en iyi telefonları sizler için listeledik!

Üst düzey akıllı telefonların 20.000 TL'yi aşan fiyat etiketleri ile satışa sunulduğu günümüzde, çoğu kişi borca girmeden satın alabileceği uygun fiyatlı bir telefon modeli tercih ediyor. Neyse ki, ortalama kullanıcılar için daha uygun fiyata sahip olan, aralarından seçim yapabileceğiniz birçok uygun fiyatlı Android telefon mevcut.

Yine de "ucuz" göreceli bir terimdir. Gelir ve harcama alışkanlıklarına bağlı olarak her insan için farklı bir şey ifade eder. Bu nedenle, şu anda piyasadaki en ucuz Android telefonları çeşitli fiyat aralıklarında topladık, yaklaşık 1500 TL'den başlayıp 2000 TL'ye kadar olan telefon modellerine listemizde yer verdik. Bu şekilde, çoğu insan bütçesine uygun bir şey bulacaktır.

Bu listedeki telefonların fiyatlarını baz alırken, internet satış fiyatlarını dikkate aldığımızı ve mağaza fiyatlarının farklılık gösterebileceğini unutmayın.

İşte 1500 - 2000 TL arası en iyi akıllı telefonlar!

Popüler Haberler