AKINCILAR adlı hacker grubundan Redhack'e cevap gecikmedi!

Devlet sitelerine yaptığı saldırılarla gündeme gelen Redhack grubuna AKINCILAR'ın cevabı gecikmedi!

Redhack grubu bildiğiniz üzere son günlerde devlet sitelerine yaptıkları ile gündeme geldiler. Bu saldırılar sonucunda Cyber-Warrior/AKINCILAR Grubu suskun kalmadı ve çalışmalarını tamamladı.

Uzun zamandır sanal alemde Cyber-Warrior adlı grubun aktif siber saldırılarını gerçekleştiren AKINCILAR grubu bildiğiniz üzre ahlaki ve manevi değerlere, devlet sitelerine karşı yapılan saldırılarda her zaman tepkisini ortaya koymuş bir gruptur. Son zamanlarda Devlet sitelerine yaptığı saldırılarla tanınan Redhack grubuna olan cevapları da çok geçmeden geldi. Geçtiğimiz günlerde Devlet sitelerini vatanın sanal kalesi olarak gören ve bu anlayışa sahip olan sanal muhafızlar AKINCILAR, grubun tüm kullanıcılarının mail ve msn adreslerini hackleyip görüntüleriyle paylaştılar, hacklenen mailler bizzat gerekli mercilere ulaştırılıp yasal işlem süreci başlatılmıştı.



AKINCILAR'ın konu ile ilgili grubun açıklaması şöle oldu:

Redhack grubu son günlerde hack olaylarıyla gündeme gelmiş sıradan bir bilinçsiz korsan grubudur. Yaptıkları eylemlere bakılırsa devletin birçok kurumunda barındırılan basit açıkların büyük sorunlara neden olmasının en büyük kanıtlarından bir tanesidir.

Redhack grubunu hedef almamızdaki amaç şudur ;
Bizim platformumuz şimdiye kadar her ne türlü olursa olsun vatan toprağı saydığımız devlet sitelerinin savunuculuğunu yapmıştır ve yapmaya da devam edecektir. Devlet sitelerine saldıran her grubun talep gelmesi durumunda bilgilerini , belgelerini paylaşmaya daima hazır durumdayız. Bu grubun bu eylemlerde sloganı daima halk için yapılmış eylemler olduğunu söyleselerde yapılan eylemlerin içeriğine bakılırsa belirli bir siyasi görüşü barındırarak halktan çoğu kişilerin zarar göreceği eylemlerde yapılması bir çelişkinin ifadesidir. Halkın savunucusu grup halkta ayrıma gitmeden devlet için çalışır sadece belirli kişilerin hizmetini üstlenmez fakat bu grupta ayrımcılık olduğunu ve siyasi bir yapıya hizmet ettiğini açıkca görebilirsiniz.

Redhack grubunun websitesi bildiğiniz üzere Türkiye den engelli bir websitesi. Redhack grubunun msn adreslerini hacklememizdeki amaç bu kişilerin asıl bağlantıların tespit edilerek devlet kurumlarıyla paylaşılmasıdır. Şuana kadar elde ettiğimiz veriler , redhack grubunun hemen hemen tüm yönetim kadrosunu deşifre edecek türden bilgiler içermektedir. Bunun da sonuçlarını yakında hep birlikte göreceğiz.

Özellikle msn adreslerindeki kişi listelerinde elde ettiğimiz bilgilerde belirli bir siyasi partiden kişilerinde yer alması ileriki zamanlarda grubun hangi terror örgütlerine hizmet ettiğini ve hangi siyasi partilerle çalıştığını deşifre edecektir.

Aldığımız msn adreslerinde , Redhack grubunun yönetim kadrosunun tamamının iletişim adresleriyle birlikte bu grubun bağlantılı bulunduğu birçok siyasi oluşumla ilgili bilgiler vardı.

Alınan msn adresleri alternatif adrese parola sıfırlama gönderme yöntemiyle Redhack grubu tarafından TEKRAR geri alınmıştır ve bu olay grup tarafından örtpas edilmeye çalışılmıştır.  Bu kişilerin birçok adresi deşifre olduktan sonra msn adresinin tekrar geri alınması birşey ifade etmemektedir. Elde edilen tüm veriler en gerekli gördüğümüz devlet kurumlarına teslim edilmiştir.
Daha öncede belirttiğimiz gibi bu grubun tamamının yakalanması an meselesidir.



Devlet sitelerinin bir çoğunda basit yöntemlerle bilgilerin ele geçirilebileceği türden açıklar mevcut. Birçok devlet kurumunda çalışan kişilerin basit şifre kullanmalarından dolayı sistemin tamamının etkilenmesine kadar gidecek bir dizi ihmal yüzünden bu tür durumlarla karşı karşıya kalabiliyoruz. Bunun tespitini de kısa bir süre önce devlet kurumlarının sistemlerine TÜBİTAK tarafından yapılan sistem testinin sonucunda da görmüş olduk.

Cyber-Warrior/AKINCILAR tarafından ele geçirilen Redhack'e ait maillerin resimli ve videolu bir şekilde ispatı:

http://i1124.photobucket.com/albums/l565/Edius/redhack1.jpg

http://i1124.photobucket.com/albums/l565/Edius/Adsz3.png

http://i1124.photobucket.com/albums/l565/Edius/Adsz4.png

http://i1124.photobucket.com/albums/l565/Edius/Adsz5.png



İran'ın şifresini çözdüğü casus uçak!
İran, casus uçağın şifresini çözdü
Popüler Andorid modeli ChatGPT özelliğine kavuştu, hemen telefonunuzu güncelleyin
Sonraki Haber