BTC ayı piyasasından çıkıyor mu?

Bitcoin aylık grafiği, satın alma sinyali yanıp sönüyor! BTC ayı piyasasından mı çıkıyor?

Ocak ayında kripto para piyasasındaki yükseliş rallisinden sonra fiyatının düşmesine rağmen, Bitcoin ( BTC ) etrafındaki duygu iyimserliğini koruyor, çünkü grafik desenleri bir satın alma sinyali veriyor ve birkaç işaret, ilk dijital varlığın ayıyı terk ettiğini gösteriyor.

BTC ayı piyasasından çıkıyor mu?

Aslında, şu anda Bitcoin 50MA ( hareketli ortalama ) ile mücadele ediyor ve analizini 9 Şubat'ta yayınlayan takma adlı kripto para birimi analisti Seth'e göre aylık tablosu "bize birden fazla göstergeyle bir satın alma sinyali veriyor".

Bitcoin fiyat eylem analizi. Kaynak: Seth

Aynı zamanda analist, fiyatı 16.000 dolar civarındayken Bitcoin satın almayı önerdiği önceki tweet'lerinden birine dikkat çekti ve o sırada amiral gemisi merkezi olmayan finans ( DeFi ) jetonunu satın alan kripto tüccarlarının şimdi %42,5 arttı.

Diğer olumlu işaretler

Trader Tardigrade olarak bilinen başka bir kripto uzmanı da, özellikle bir ayı piyasasını temsil eden 'şerit bölgesi' açısından Bitcoin çevresinde olumlu işaretler kaydetti. Uzmanın belirttiği gibi, "[göreceli güç endeksi ( RSI )] ile ilişkili olarak, BTC ayı piyasasından çıktı."

Tesadüfen, şerit hash göstergesi, Bitcoin madencilerinin sıkıntı içinde olduğu ve muhtemelen teslim olduğu dönemleri ifade eder, bu dönemlerin BTC fiyatı büyük düşüşlerde olabileceği ve buna göre düşüşü satın almak için iyi bir fırsat sunabileceği varsayımıyla.

Bitcoin fiyat hareketi analizi. Kaynak: Tüccar Tardigrade

Bitcoin fiyat analizi

Yazının yazıldığı sırada Bitcoin, gün içinde %1,93 düşüşle ve bir önceki haftaya göre %4,24 düşüşle 22.720 $'dan el değiştiriyordu, ancak aylık grafiğinde son 30 gün içinde %32,13 artış kaydetmeye devam ediyor.

Bitcoin 30 günlük fiyat tablosu. Kaynak: Finbold

Ünlü kripto uzmanı Michaël van de Poppe'ye göre, Bitcoin " hacim arttıkça destek seviyesine ulaştı ve likidite aldı" ve Bitcoin 22.800 doların üzerine çıkarsa, düzeltmenin gerçekten bittiği söylenebilir. Aksi takdirde, "hala çoğunlukla 21.700 dolar civarında ilgilendiğini" söyledi.

Sorumluluk Reddi: Bu sitedeki içerikler yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Kripto topluluğu, 28 Şubat 2023 için Solana fiyatını belirledi.
Şubat, 2023'te Bitcoin için en önemli ay olabilir! İşte neden!
Apple iPhone kullanıcılarına büyük bir sürpriz yapacak, sır perdesi aralandı
Sonraki Haber