Bu Altcoinler sizi zengin edebilir! İşte 2022'nin dikkat çeken Altcoinleri!

Zaman içinde katlanarak büyümesi muhtemel kripto paraları sizler için listeledik! Özellikle belirtmeliyim ki, içeriğimiz yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Ethereum ve Solana gibi akıllı sözleşme blok zincirleri tarafından desteklenen, her gün yeni "Web3" uygulamaları oluşturuluyor. Web3, ürünlerine blok zinciri entegre eden herhangi bir uygulamadır. Örneğin Coinbase, şirketin hedeflerine göre çalışan bir web2 borsasıdır. Öte yandan, Uniswap, tamamen zincir üzerinde çalışan bir Web3 değişim protokolüdür (HTTP'yi düşünün). Bu, Uniswap'ın şirket veya merkezi bir hükümet tarafından kapatılamayacağı anlamına gelir; bu, birçok kullanıcının daha yüksek işlem ücretleri ödemeye istekli olduğu bir avantajdır.

Modern kripto pazarı genişlemeye devam ediyor. Akıllı sözleşmelerin ve yeni DeFi ürünlerinin yükselişi, Bitcoin'in kripto para piyasa değeri hakimiyetini zayıflatmaya devam etti. Bu eğilim, Bitcoin'i aşan bir akıllı sözleşme blok zinciri ile sonuçlanabilir. Endişelenmeyin, bu Bitcoin'in değer saklama yeteneğini değiştirmez, ancak daha yeni ürünler değer depolamaktan daha fazlasını yapabilir.

Dilerseniz şimdi de 2022'de yüzünüzü güldürme ihtimali yüksek olan Altcoinler'in hangileri olduklarına hep birlikte göz atalım.

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Popüler Haberler