Bu telefonlar uygun fiyatlarına rağmen amiral gemilerine kafa tutuyor!

5000 - 6000 TL fiyat aralığındaki en iyi akıllı telefonları sizler için bir araya getirdik! Bu telefonlar özellikleri ile adeta amiral gemileri ile yarışıyor!

Gün geçmiyor ki döviz kurundaki yükseliş hızını kesmesin! Hal böyle olunca özellikle de elektronik ürünler, fiyat artışları ile vatandaşların canını sıkmaya devam ediyor. Bu zamlardan etkilenen elektronik ürünlerden biri de akıllı telefonlar.

Akıllı telefon kullanıcıları, en iyi özelliklere sahip akıllı telefonları en uygun fiyatlara alabilmek için araştırmalar yapıyor. İnternet üzerinden en çok yapılan aramalar arasında en iyi özelliklere sahip en ucuz telefonlar hangileri? Uygun fiyatlı en iyi telefonlar modelleri? gibi sorular ilk sıralarda yer alıyor. Bu noktada özellikle de fiyat ve özellik kıyaslaması yapan web siteler ön plana çıkıyor. Ancak piyasada oldukça fazla modelin yer alması, kıyaslama yaparken bile kafaların karışmasına sebep olabiliyor.

Biz de Teknolojioku olarak, bu anlamda 5000 - 6000 TL fiyat aralığındaki en iyi akıllı telefonları sizler için bir araya getirdik! Bu fiyat aralığının elbette uygun olmadığını biliyoruz, ancak günümüz kur artışlarını dikkate aldığımızda ve listemizde yer alan akıllı telefon modellerinin özellik olarak amiral gemisi modeller ile yarışır nitelikte olduklarını düşünürsek uygun fiyatlı olduklarını söyleyebiliriz.

Dilerseniz şimdi de, 5000 - 6000 TL fiyat aralığındaki en iyi akıllı telefonların yer aldığı telefonlara hep birlikte göz atalım.

Popüler Haberler