En güzel 19 Mayıs resimli mesajları! - 2020

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere armağan ettiği bu güzel günde, en güzel 19 Mayıs mesajlarını sevdiklerinize yollamanız için sizler için derledik!

Resimli mesajlara geçmeden önce, bu güne dair fazla yeni yeni bilgi sahibi olan küçük kardeşlerimize 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının öneminden bahsetmek istiyorum;

Atatürk'ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramı, her yıl 19 Mayıs tarihinde kutlanan, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin millî bayramıdır. 19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkmıştır ve bu gün itilaf devletlerinin işgaline karşı Kurtuluş Savaşı'nın başladığı gün kabul edilir. Bu vesile ile de Atatürk bu bayramı Türk gençliğine armağan etmiştir.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, ülkemizde her sene çoşku ve sevinçle kutlanmaya devam ediyor. Koronavirüs ile mücadeleden dolayı sosyal izolasyon devam ediyor. Ancak elbette bu durum, bu özel günü coşku ile kutlamamıza engel değil.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajları 19 Mayıs’ın 101. yılında bu önemli günü hatırlamak ve hatırlatmak isteyen kişiler tarafından kullanılmaya devam ediyor. Sosyal platformlarda yapılan paylaşımlarda tercihler ise genellikle resimli 19 Mayıs mesajları oluyor. Uzaktan da olsa sosyal medyada, telefonlar ile mesajlar gönderilerek kutlanabiliyor.

Biz de bu anlamda sosyal platformlarda sevdikleriniz ile paylaşabilmeniz için, Atatürk’ün unutulmayan sözlerini ve anlamlı 19 Mayıs mesajlarını siz değerli okuyucularımız için bir araya getirdik.

İşte en güzel 19 Mayıs resimli mesajları;

Popüler Haberler