En güzel Kurban Bayramı mesajları - 2020

Kurban bayramında sevdiklerinize bayram mesajı yollayıp bayramlarını tebrik edebileceğiniz; en güzel, kısa ve öz, resimli bayram mesajlarını sizler için derledik.

Müslüman âlemi için mühim bir yere sahip olan Kurban Bayramına sayılı günler kaldı. Kurban ibadetini yerine getirmek için sabırsızlanan kişilerin yanı sıra, resmi tatili fırsat bilerek tatil planları yapanlar Kurban Bayramı ne zaman sorusuna cevap arıyor.

2020 Kurban Bayramı Arefesi 30 Temmuz 2020 tarihine denk geliyor.

Kurban Bayramı 1. Gün: 31 Temmuz Cuma

Kurban Bayramı 2. Gün: 1 Ağustos Cumartesi

Kurban Bayramı 3. Gün: 2 Ağustos Pazar

Kurban Bayramı 4. Gün: 3 Ağustos Pazartesi

Elbette bu bayram diğer bayramlara nazaran biraz buruk geçecek. Zira koronavirüs salgınından korunma amacı ile uygulanan soğa çıkma yasağı sevdiklerimizi yakından görmemize engel oluyor. Ancak bu yasakların bu salgından korunma amaçlı olduğu gerçeğini de unutmamamız gerekli. Salgın hala devam ediyor, unutmayalım!

Belki bu bayram büyüklerimizin ellerini öpemeyeceğiz, sevdiklerimize doya doya sarılmayacağız. Ama elbette bu durum Kurban Bayramını kutlamamıza engel değil. Her ne kadar aslını yaşatmayacak olsa da sevdiklerimizin bayram tebriğini görüntülü görüşme ile gerçekleştirebilir, onları birbirinden güzel resimli ve kısa cümleli mesajlar ile mutlu edebiliriz.

Teknolojioku olarak bizler de şimdiden siz değerli okuyucularımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimiz ile kutluyoruz. Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, hepimiz için hayırlara vesile olsun inşallah.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan, bu anlamda sizler için hazırlamış olduğumuz birbirinden güzel resimli bayram mesajları ile siz değerli okuyucularımızı başbaşa bırakalım.

İşte en güzel Kurban Bayramı mesajları;

Popüler Haberler