Facebook, Web için sohbet stilini değiştirdi!

Bu seferki güncelleme mobil için değil!

Dünyanın en popüler sosyal ağlarından Facebook, her geçen gün küreselleşen bir yapı kazanmaya devam ediyor. Halihazırda 1 Milyar gibi uçuk bir kullanıcı kitlesine sahip olan dev sosyal ağ, hizmet kalitesinde de diğer sosyal ağların bir tık önünde gidiyor.

Twitter'dan önce dünyanın en çok kullanılan sosyal ağı olarak bilinen Facebook, hatırlayacak olursanız 2013 yılında özellikle geçtiğimiz seneye nazaran mobil dünya üzerinde bir çok yenilik ve güncellemeye gitmişti. Mobil uygulamadan yakınan milyonlarca kullanıcının şikayetlerine kulak asmayan dev şirket günden güne güncellemelerine ara vermeden devam etmiş, uygulamayı son derece stabil bir hale getirmişti. 

Facebook'un geçtiğimiz saatlerde gelen yeni bir stil değişikliği de Web için oldu. Aslında milyonlarca kullanıcının kafasında aydınlanan bir soruyu gidermiş oldu Facebook bu stil değişikliğiyle. Sohbet bölümünde kullanıcıların mobilden mi yoksa web üzerinde yani site üzerinden mi girildiğine dair yeşil bir yazı ile parlayan bir nokta sistemine geçildi. Bu sistem ile birlikte kullanıcıların hareket halinde mobil bir cihaz üzerinden mi yoksa web üzerinden mi giriş yaptıklarını rahatlıkla anlayabiliyoruz.

Turkcell'den akıllı telefon festivali ile her keseye uygun telefon!
Galaxy S5, bu özelliği ile rakiplerine fark atacak!
Apple iPhone kullanıcılarına büyük bir sürpriz yapacak, sır perdesi aralandı
Sonraki Haber