Google+ Facebook'a meydan okuyor!

Google+ kullanıcıları daha memnun!

American Customer Satisfaction Index E-Busines'in yayınladığı rapor sonuçlarına göre Google+ kullanıcıları Facebook kullanıcılarına oranla daha memnunlar. Google+'ın geçtiğimiz günlerde tam olarak bir sosyal paylaşım olup olmadığı üzerinde tartışıldı.

Aslında Google+ bir sosyal ağdan fazlası olması nedeniyle sosyal paylaşım sitesi olarak anılmaya karşı çıkmıştı. Google+ genel olara bir çok Facebook ve Twitter özelliğini taşıyor. Bunun yanında Facebook'taki arkadaş kavramının ve Twitter'daki takipçi kavramının yerini Google+'ta halkalar almış durumda. Arkadaşlarınızı halkanıza davet ederek halkanızı genişletiyorsunuz.


Facebook'un son gelişmelerinin özellikle zaman tünelinin bazı kullanıcıları sinirlendirdiğini söyleyebiliriz. Facebook skorlarının zaman tünelinin çıkmasından bu yana 66 puandan 61'e düştüğü belirtiliyor.

Google+ 250 milyon kullanıcıya sahipken Facebook 900 milyon kullanıcıya sahip. Twitter son zamanlarda popülerliğini artırarak 64 puanda,Google+ ve Pinterest 69 ve LinkedIn bile Facebook'tan daha yüksek ve 63 puanda.

Atom bombasının sesi ilk kez yayınlandı!
Çift başlı hayvanlar şaşırtıyor!
Samsung şimdiye kadar ki en küçük çip için tarih verdi
Sonraki Haber