Google TV LG de!

Android OS işletim sistemi LG?nin 3D ve Smart TV teknolojisi ile birleştiren LG Google TV , kullanıcılara yeni ve çekici eğlence seçenekleri ile geliyor.

LG Electronics (LG), Las Vegas'taki Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) uzun zamandır heyecanla beklenen Google TV ürününü tanıtacak.Google'ın Android OS İşletim Sisteminin kullanışlılığı ve bilinirliği , LG'nin 3D ve Smart TV teknolojilerinin rahatlığı ve konforu ile birleştirilip  kullanıcılara  çekici bir ev eğlencesi olarak geliyor.



LG CINEMA 3D teknolojisine sahip LG Google TV konforlu, seyredeni çevreleyen şık ve rahat bir 3D TV izleme deneyimi yaşatıyor.Google TV ile LG, Google?ın yerleşmiş Android işletim sistemini LG'nin kendini kanıtlamış 3D ve Smart TV Teknolojileri ile birleştirerek tüketicilere yeni ve büyüleyici bir TV deneyimi sunuyor.LG Google TV'nin en çekici özelliği, Android tabanlı kullanıcı ara yüzü ile birlikte sunulan LG tarafından tasarlanmış Sihirli Qwerty Kumanda teknolojisinin sağladığı kullanım kolaylığı. LG Google TV'nin kullanıcı ara yüzü ve ana ekranı, içerikleri kolayca taramak ve seçim yapmak üzere tasarlanmış. Arama, sosyal ağ ve TV fonksiyonlarının eş zamanlı olarak yürütüldüğü çoklu görevlendirme de yapılabiliyor.


LG Google TV'nin ilk gösterimi, 9 Ocak  CES 2012?de düzenlenen LG Electronics Basın Toplantısı'nda gerçekleştirildi.

Sony'nin ilk Android tabanlı Walkman'i geliyor!
Android'li dijital fotoğraf makinesi!
Google uygulamaları artık AppGallery'de; işte Huawei Nova 12S incelemesi
Sonraki Haber