İndirime giren, uygun fiyatlı Huawei telefon modelleri!

Döviz kurundaki düşüşün ardından teknolojik ürünlerde fiyat indirimleri görülmeye başlandı. Bu içeriğimizde İndirime giren, uygun fiyatlı Huawei telefon modellerini inceliyor olacağız.

Uzun bir süredir ABD ambargosuna maruz kalan Huawei, varlığını sürdürmek için gerek kendine has yazılım ve uygulamaları olsun, gerek üstün donanımlara sahip yeni akıllı telefon modelleri olsun, bir çok alanda büyük çalışmalar gerçekleştiriyor. Şirket son olarak Huawei Nova 9 isimli modeli ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Huawei Nova 9, Kasım başında Türkiye pazarına giriş yapmış, 9.999 TL etiket fiyatı ile raflardaki yerini almıştı. Şu anda ise Huawei Nova 9 modelinin 8 GB RAM ve 128 GB dahili belleğe sahip internet üzerinden satış fiyatı 11.999 TL olarak görünüyor. Ancak telefonun internet üzerindeki en düşük satış fiyatı 8.800 TL seviyesinde.

İndirimli satış fiyatına sahip Huawei akıllı telefon modelleri, Huawei Nova 9 ile sınırlı değil. Biz de Teknolojioku olarak internet üzerinden indirimli satış fiyatına sahip uygun fiyatlı Huawei telefonları sizler için listeledik. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan bu modellerin hangileri olduklarına hep birlikte göz atalım.

İşte indirime giren, uygun fiyatlı Huawei telefon modelleri!

Popüler Haberler