İndirime giren, uygun fiyatlı Samsung telefon modelleri!

Dolar kurunda gerçekleşen sert düşüşün ardından indirime giren, uygun fiyatlı Samsung telefon modellerini sizler için bir araya getirdik. Gelin bu modellerin fiyatlarına ve özelliklerine hep birlikte göz atalım.

Özellikle içinde bulunduğumuz Aralık ayında, döviz kurunda sert bir yükseliş yaşanmış, bu da birçok teknolojik ürünün fiyatlarında artışa neden olmuştu. Neyse ki geçtiğimiz günlerde açıklanan yeni ekonomi paketi sonrasında döviz kurlarında bu defa sert bir düşüş yaşanmış, teknoloji perakendesindeki ürün fiyatlandırmalarının nasıl olacağı konusun ise herkes için merak konusu olmuştu.

Fiyatlardaki düşüşler yavaş yavaş kendimi göstermeye başladı. Bazı otomobil markalarının, fiyat listelerini güncelleyerek cüzi miktarda indirimler gerçekleştirdiği görüldü. Bugün ise Apple Türkiye'e özel indirim kararını açıkladı! Bu açıklamanın ardından, iPhone fiyatları ne kadar oldu? Yeni iPhone fiyatları ne kadar? gibi sorular merak konusu oldu.

Bu haberin ardından ise Samsung gibi diğer büyük telefon üreticisi markaların fiyatlandırmaları da oldukça merak konusu oldu. Bloomberg HT’den Hande Berktan’ın haberine göre ise, Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Birimi Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Azdemir ise konu hakkında şu ifadeleri kullandı; “Türkiye’de, Samsung’un tüm modellerinin satışı internet sitemiz ve tüm Samsung satış noktalarından aynı şekilde devam etmekte. Doğru stok planlamasıyla operasyonlarımızı güvenli bir şekilde sürdürüyoruz. Bununla birlikte içinde bulunduğumuz süreçte piyasa hareketlerini yakından takip edip kurun hızla arttığı dönemde dahi artan maliyetleri kullanıcılara en az yansıtacak şekilde bir fiyatlandırma politikası izliyor, ürünlerimizin fiyat değişimlerini kur artışının altında tutuyoruz. Piyasa koşullarını etkileyen çok çeşitli faktörleri değerlendirirken fiyatlandırma politikamızı yine müşteri odaklı yaklaşımımızla sürdürmeye devam edeceğiz.”

Kısacası Samsung Türkiye şu an için fiyatlarda bir değişiklik yapmayı düşünmüyor. Ancak Samsung satış noktalarında olmasa da, internet üzerinden gerçekeştirilen indirimli Samsung telefon modellerini sizler için listeledik.

İndirime giren, uygun fiyatlı Samsung telefon modelleri!

Popüler Haberler