indirime giren, uygun fiyatlı Xiaomi telefon modelleri!

Döviz kurundaki düşüş ile birlikte indirime giren, uygun fiyatlı Xiaomi telefon modellerini sizler için bir araya getirdik. Gelin bu modellerin fiyatlarına ve özelliklerine hep birlikte göz atalım.

Bilindiği üzere döviz kurunda son zamanlarda yaşanan artış ile birlikte birçok üründe olduğu gibi teknolojik ürün fiyatlarında da ciddi bir artış meydana geldi. Fakat sonunda arzu edilen oldu ve dolar eski seviyelerine gelmese de 11 TL seviyelerine düşmüş durumda. Döviz kurlarının düşmesi ve daha da düşecek kaygısı ile cep beklenen indirimler gelmeye başladı. Hal böyle olunca vatandaşlar fiyatlarda daha da düşüş beklentisine girmiş durumda.

Henüz birçok ürünün fiyatı hâlâ aynı, ancak indirime giren ürünler de yok değil. Örneğin bazı telefon modellerinde indirimlerin gerçekleştiği görüldü, indirime giren bazı telefon modellerini dünkü yazımızda sizlerle paylaşmıştık.

Bu içeriğimizde ise indirime giren Xiaomi telefon modellerini sizler için listeledik. Xiaomi telefon modellerini listelerken ise en uygun internet satış fiyatlarını dikkate aldık.

Bilindiği üzere Xiaomi, en çok modele sahip ve ülkemizde en beğenilen akıllı telefon markalarından biri, ayrıca fiyat olarak rakiplerine nazaran daha uygun. Dolayısı ile listemizde yer alan Xioami telefonlar arasında ihtiyacınıza uygun bir model bulabileceğinizi düşünüyoruz. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan indirimli fiyatı ile satışa sunulan bu modellerin hangileri olduklarına, fiyatlarına ve özelliklerine hep birlikte göz atalım.

İşte indirime giren, uygun fiyatlı Xiaomi telefon modelleri!

Popüler Haberler