İndirime giren Xiaomi kablosuz kulaklık modelleri: Bu fırsat kaçmaz!

Son günlerde bazı Xiaomi kablosuz kulaklık modellerinde güzel indirim fırsatları ortaya çıktı. İşte indirime giren Xiaomi kablosuz kulaklık modelleri!

Piyasaya sunmuş olduğu uygun fiyatlı akıllı telefon modelleri ile popüler olan Xiaomi, giyilebilir teknoloji sektörüne de büyük önem veriyor. Çin merkezli teknoloji devi bu anlamda hem akıllı saat alanında hem de kablosuz kulaklık alanında çalışmalarını tüm hızı ile sürdürüyor. Özellikle fiyat/performans olarak kullanıcıların bir hayli beğendiği kablosuz kulaklık modelleri, Xiaomi imzası taşıyor. Bu kulaklıkların sık sık indirime girmesi de tüketicilerin beğenisini kazanan bir başka unsur olarak dikkati çekiyor diyebiliriz. 

Çin menşeli şirketin 125 TL'den satılan kablosuz kulaklık modeli dahi bulunuyor. Bu kulaklık her ne kadar telefon görüşmelerinde istenilen performansı vermese de, müzik keyfi yaşamak isteyenler için biçilmiş kaftan niteliği taşıyor. Kullanıcılar böylelikle oldukça uygun bir fiyata karmaşık kablolardan kurtuluyor ve çok daha kullanışlı bir ürünü deneyimlemiş oluyor. Bahsi geçen kablosuz kulaklıklar, son günlerde de ciddi indirimlere girmiş durumda. Biz de bu indirimlerden yararlanmak isteyenler için fırsatları bir araya getiriyoruz. İşte indirime giren Xiaomi kablosuz kulaklık modelleri!

Popüler Haberler