İşte EMUI 12 güncellemesi alacak Huawei modelleri! (Liste genişliyor)

Huawei'nin EMUI 12 alacak telefon modelleri gün yüzüne çıkmaya devam ediyor, liste daha da genişliyor. Biz de Teknolojioku olarak bu modelleri sizler için listeledik!

ABD ambargoları sonrası, yazılımsal olarak birçok alanda kendine özgü sistemler geliştiren Huawei, EMUI 12 özelliklerini, içinde bulunduğumuz 2021 yılının Ağustos ayında resmi olarak tanıtmış ve dikkatleri üzerine çekmişti. Daha temiz, minimalist ve gerçekçi bir arayüz ile gelen EMUI 12, yazı tipi özelleştirme, kolay erişim kontrol paneli gibi özellikleri beraberinde getirmişti.

Adeta küllerinden doğmak için çalışmalarını sürdüren Huawei'nin, hangi akıllı telefon modellerinin EMUI 12 güncellemesi alacağı merak konusu olmuş, biz de bu modelleri sizlerle daha önce paylaşmıştık. Ancak şirket EMUI 12 güncellemesi alacağı telefon modellerinin listeisini genişletmeye devam ediyor ve Huawei kullanıcıları cihazlarının güncelleme alıp almayacağını oldukça merak ediyor ve araştırıyor.

Biz de Teknolojioku olarak EMUI 12 güncellemesi alacak olan bu akıllı telefon modellerini sizler için yeniden listeledik. İşte EMUI 12 güncellemesi alması beklenen o modeller!

Popüler Haberler