Koronavirüs döneminde hangi ülke en çok ne aradı?

Koronavirüs günlerinde hangi ülkeler en çok neyi aradı? İşte bu sorunun cevabı;

İnternet devi Google, bilindiği gibi düzenli olarak kendi arama motoru üzerinden gerçekleştirilen aramaları belirli kategoriler eşliğinde sunuyor. Bu yazımızda Google Arama Trendleri raporuna göre, ülkelerin korona döneminde gerçekleştirilen aramaları sizlerle paylaşacağız. 

Bu dönemde Türkiye’de en çok “ne zaman açılacak” cümlesi arandı.

Yani demek oluyor ki; veriler, sokağa çıkma kısıtlamasının gerçekleştiği ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de okulların ve mağazaların ne zaman açılacağına dair soruların yanıtlarını arama eğilimi oluştuğunu gösteriyor.

Bunun yanında en çok aranan diğer aramalar ise “üniversite sınavı”, “kapıda ödeme” ve “sipariş takip” aramalarında artış gözlemlendi.

Zaman zaman koronavirüs ile ilgili umut verici gelişmelerin olduğuna dair haberler geliyor, ancak diğer yandan belirsizliğin devam etmesi insanları zihinsel ve fiziksel sağlıklarını korumaya odaklanmaya yönlendiriyor. Hal böyle olunca sosyal hayatımız, iş hayatımız hatta yaşam tarzımız, yeniden şekilleniyor.

Peki ingiltere, Rusya, Almanya, Polonya, İspanya, Damirka, İtalya gibi ülkeler en çok ne aradı? Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan, yazımızın devamından korona döneminde diğer ülkelerin en çok ne aradıklarına hep birlikte göz atalım.

Koronavirüs döneminde hangi ülke en çok ne aradı;

Popüler Haberler