LUNA'nın kurucusu Do Kwon'un başı dertte!

LUNA'nın kurucusu Do Kwon, Mirror Protocol üzerinden dolandırıcılık suçlamalarıyla karşı karşıya.

Hem sabit parası TerraUSD (UST) hem de yerel token Terra ( LUNA ) çöktüğünde yatırımcılar için önemli kayıplara neden olan, bir kripto para ekosistemi olan Terraform Labs'ın CEO'su Do Kwon yeniden gündeme geldi.

LUNA'nın kurucusu Do Kwon'un başı dertte!

FatManTerra olarak bilinen Twitter hesabı üzerinden, 25 Mayıs'ta yayınlanan bir dizi tweet'te, Do Kwon'a yapılan dolandırıcılık suçlamaları su yüzüne çıktı. Twetter hesabı, kripto endüstrisindeki tanıdık bir sızıntı kaynağı olan "FatMan from Terra Research Forum" olarak da adlandırılıyor.

Kesin suçlamalar nelerdir?

Spesifik olarak, tweetler, çok para ve likidite sağlayıcı (LP) sözleşmelerine erişimi olan birinin Mirror Protocol (MIR) tokenlerini, çok sayıda cüzdan üzerine dağıttığını ve böylece protokolün daha merkezi olmayan görünmesini sağladığını iddia ediyor. 

FatManTerra'ya göre, Ayna Protokolü, Do Kwon ve VC'lere fayda sağlamak amacıyla Terraform Labs (TFL) tarafından "yönetimi manipüle ederken ve perakendeyi alt üst ederken" oluşturulmuş saçma bir protokolüdür.

Bununla birlikte, FatManTerra, Mirror Protocol verimli çiftçilik akıllı sözleşmelerini uygulayan bir cüzdanı ortaya çıkarmak için Etherscan'ı kullandı ve ardından CoinMarketCap verilerine göre en iyi MIR cüzdanlarından biri olan bu cüzdandan yapılan transferleri takip etti.

Yarın benzin ve motorine bir zam daha bekleniyor!
Temmuz ayında elektriğe dev zam!
Popüler Andorid modeli ChatGPT özelliğine kavuştu, hemen telefonunuzu güncelleyin
Sonraki Haber