MIUI 13: Bu eski Xiaomi cihazları yakında güncellemeyi alacak! [Liste]

Xiaomi, bazı eski model cihazlarına da MIUI 13 güncellemesini dağıtmayı amaçlıyor. Bazı modeller için şuanda yayında olan MIUI 13 güncellemesi diğer cihazlara da geliyor.

Xiaomi eski model cihazlarını unutmuyor. Bazı modellerine MIUI 13 arayüzünü veren firma bu konuda takdir toplayabilir. Beta bile olsa kullanıcıların MIUI 13'ün performansından mahrum kalmasını istemeyen firmanın planları oldukça küresel görünüyor.

Xiaomi eski cihazlarına MIUI 13'ü sunuyor

Mi 6'nın çok sayıda kullanıcısı var, ancak yalnızca MIUI 12 Beta'yı aldı, daha sonra ise büyük bir güncelleme almadı. Xiaomi'nin eski cihazlar için 2 yıl içinde güncelleme desteğini bitirmesi kullanıcıları üzüyor. Ancak Snapdragon 835 ile güçlendirilmiş Mi MIX 2, MIUI 12 kararlı güncellemesini almıştı, ancak MI 6 betada kaldı. Snapdragon 835 ve Snapdragon 845 yonga setleri hala performanslı ve MIUI'nin ağır yükünü kolayca kaldırabilir. Bu nedenle bazı gönüllü geliştiriciler, Xiaomi'nin yeni MIUI 13 güncelleme arayüzünü Xiaomi'nin eski amiral gemisi cihazlarına taşımayı başardı. 

MIUI 13 güncellemesi aşağıda verilen bu Xiaomi cihazlarında çok yakında yayınlanacak.

Mi 6

Mi 8

MIX 2

MIX 2S

Mi PAD 4

Bu özel yazılım, Android 11 tabanlı MIUI Çin Betasıdır. İlk sürüm MIX 2, Mi 6 ve Mi PAD 4 için piyasaya sürülecek, diğer sürümlerin daha sonra yayınlanması bekleniyor. TWRP üzerinden yüklenen bu özel MIUI'nin sistem performansı açısından MIUI 12'den daha hızlı olduğu iddia ediliyor.

MIUI 13 ilk toplu sürüm (Erken yayınlananlar):

MIUI 13 İkinci toplu sürüm (Erken yayınlananlar):

  • Xiaomi Mi 8 (Ocak 2022'de piyasaya sürülmesi bekleniyor)
  • Xiaomi MIX 2 (Ocak 2022'de piyasaya sürülmesi bekleniyor)

Mi 6, Mi PAD 4, MIX 2S için MIUI 13 güncellemesini indirip kurmak isterseniz, indirme linklerini burada bulabilir ve kurulumla ilgili her detayı bu web sayfasında görebilirsiniz.

Ukrayna Türk silahlarına güveniyor? İşte Ukrayna ve Rusya'nın ordu güçlerinin karşılaştırması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Teknolojik ürünlere vergi indirimi
Samsung'un amiral gemisi katili modeli için geri sayım başladı
Sonraki Haber