MIUI 13 güncellemesi alacak olan ilk Xiaomi modelleri!

MIUI 13 güncellemesi alacak olan ilk Xiaomi modellerini sizler için listeledik. Dilerseniz bu modellerin hangileri olduklarına yazımızın devamından hep birlikte göz atalım.

2022 yılına girmeye sayılı günler kala, MIUI 13 çıkış tarihi, özellikleri ve MIUI 13 güncelleme alacak olan Xiaomi akıllı telefon modelleri oldukça merak ediliyor. Peki MIUI 13 neler vadediyor.

Bilmeyenler için MIUI 13 özelliklerinden bahsedelim. MIUI 13 yeni hareketler ve ek işlevler, uygulamalardan gelen eski ve daha yeni bildirimleri yönetmek için geliştirilmiş bildirim sistemi, kullanıcı arayüzündeki iyileştirmeler, yeni animasyonlar, geliştirilmiş dokunma hassasiyeti, fotoğraflar ve videolar için anında düzenleme filtresi, geliştirilmiş kaydırma ekran görüntüsü özelliği, yerel ekran kayıt desteği, yeni tema tasarımları ve geliştirilmiş hareketler, gelişmiş ve daha özellikli her zaman açık ekran, uçak modu için planlama seçeneği, daha esnek depolama deneyimi, hızlı şarj iyileştirmeleri, geliştirilmiş pil performansı, uzun ömürlü pil için harika güç tasarrufu modu, geliştirilmiş paylaşım menüsü, uygulama sabitleme, daha hızlı yanıt ve gelişmiş deneyim için sosyal medya uygulamaları için geliştirilmiş bildirim paneli gibi özellikler sunuyor.

 MIUI 13’ün, Çin’de Haziran 2021’de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Peki ilk olarak hangi Xiaomi telefon modelleri MIUI 13 güncellemesi alacak? Bu sorunun yanıtı ise bir geliştirici tarafından verildi. ‘V13.0.0.1.SKACNXM’ isimli versiyonu inceleyen bir geliştirici, MIUI 13 alacak olan ilk Xiaomi modellerini de ortaya çıkardı. Bu modellerin hangileri olduklarına hep birlikte göz atalım.

MIUI 13 güncellemesi alacak olan ilk Xiaomi telefonlar!

Popüler Haberler