Nokia Lumia 920 telefonu için neden özür diledi?

İşte Nokia'dan beklenmeyen ve unutulan o detay rezil etti!

Geçtiğimiz gün Nokia ve Microsoft işbirliği ile üretilen yeni Windows Phone 8'li telefonlar İngiltere'de düzenlenen lansmanda tanıtıldı. Nokia'nın tanıtılan telefonları arasında genellikle Lumia modelleri yer alıyordu.

Lansmanda tanıtılan telefonlar arasında bütün dikkatleri üzerine toplayan Nokia Lumia 920'nin tanıtımı için çekilen videoda öyle bir detay unutuldu ki, Nokia bu detayı unutarak nasıl bir hata yaptı hala farkında değil.

Nokia yaptığı hatadan ötürü milyonlarca insandan özür diledi fakat bu özür yeni amiral gemisi Lumia 920'nin satışlarında ne kadar etkili olacak, bunun sonucunu ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz. Peki Nokia'nın gözden kaçırdığı o büyük detay neydi? Nokia Lumia 920, yani Nokia'nın teknik özelliklerden ötürü en üst segmentte yer alan akıllı telefonu için çekilen reklam tam bir fiyaskoya dönüştü.


Telefonun kamerasının test edildiği reklamda, hareket halindeyken amiral geminin sabitleyici özelliğini ıspatlamak istenirken, yol kenarında duran bir karavanın aynasından yansıyan görüntü reklamı izleyenleri şok etti. Aynada yansıyan görüntüde bir kameraman ve elinde olması gereken Lumia 920 yerine SLR kategorisinde bir kamera yer alıyordu.

Nokia cephesi, bu detay için uyarı vermediklerini bunun için özür dilediğini söyledi. The Verge tarafından detaylandırılan ve ortaya çıkarılan bu küçük ama bir o kadar da anlam taşıyan detayın yeni amiral geminin satışlarını ne kadar etkileyecek hep birlikte göreceğiz.

İşte o skandal görüntüler!

Google, bu patent için Apple'dan hızlı davrandı!
Lüks motor galerisi
Galaxy S25 Ultra için şok iddia!
Sonraki Haber