Ocak 2023'te izlenmesi gereken 5 yeni kripto para birimi!

Ocak 2023'te izlenecek en büyük piyasa değerine göre 5 yeni kripto para birimi!

Feragatname: Kripto para birimlerine, özellikle yeni madeni paralara yatırım yapmak son derece risklidir. Bu sitedeki içerikler yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Kripto para birimi sektörü, genişletilmiş ayı piyasasında gezinirken, Bitcoin ( BTC ) gibi yerleşik varlıkların başarısını takip etmeyi umarak yeni dijital varlıklar piyasaya sürülmeye devam ediyor. İlginç bir şekilde, yeni varlıkların tanıtılması, toplam kripto para birimi sayısının 22.000 dönüm noktasını aştığını gördü.

Ocak 2023'te izlenmesi gereken 5 yeni kripto para birimi!

Bazı yeni kripto para birimleri, sermaye girişi yoluyla yatırımcıların ilgisini çekerek potansiyel gösteriyor. Özellikle, yatırımcılar emekleme aşamalarına rağmen yeni varlıklara fon akıtıyorlar. Bu, varlıkların potansiyel olarak güçlü bir temel fayda durumuna sahip olduğunu gösterir.

Bu satırda, Ocak 2023'te yatırım yapmak üzere CoinMarketCap kripto para birimlerinde listelenen beş yeni kripto para birimi seçilir.

Voxto Yükseltme (VTX)

VTX, Ethereum ( ETH ) zinciri üzerine kurulu merkezi finans platformu Voxto'nun yerel simgesidir. Belirteç, Voxto için bir yardımcı program ve yönetişim platformu görevi görür. Platform, yatırımcıların kâr payı ile kripto üzerinde stake yapmalarını ve kazanmalarını sağlar. Özellikle, proje son zamanlarda kripto ekonomisi için altyapı oluştururken metaverse ve Web3'e giriş yaptı. Şu anda VTX, yaklaşık 47,28 milyon dolarlık piyasa değeriyle 0,02 dolardan işlem görüyor.

VTX yedi günlük fiyat tablosu. Kaynak: CoinMarketCap

BITCONEY (BITCONEY)

BITCONEY, Crytpo Bunny Oyunu için oyun ödül belirteci olarak hizmet vermektedir. Belirteç, oyuncuların BITCONEY belirteçleri kazandıkça blokları kazacakları Bitcoin madenciliği deneyimini yeniden yaratmayı amaçlıyor.

Gerçekten de ekosistem, kullanıcıların ücretsiz olarak oynamasına izin vererek kripto para kazanmak için diğer oyunlardan farklı olmayı amaçlamaktadır. Son zamanlarda, BITCONEY ekosistemi, kripto para birimi borsalarında listelenmenin yanı sıra artan geliştirme etkinliği yaşadı . Basın zamanında BITCONEY, yaklaşık 44 milyon dolarlık piyasa değeriyle 2,16 dolardan işlem görüyordu.

BITCONEY yedi günlük fiyat tablosu. Kaynak: CoinMarketCap

SENSE4FIT (SENSE4FIT)

Sense4FIT, yarı merkezi olmayan bir uygulamadan yararlanan çevrimiçi bir konsept sunmayı amaçlayan bir "KAZANAN FIT" platformudur. Yerel belirteci olarak SFIT'i kullanan platform, fitness, beslenme, kişisel gelişim ve farkındalık gibi unsurlara odaklanır. 

Belirteç, son zamanlarda farklı kripto ticaret platformlarında listelenmesiyle kripto topluluğundan artan ilgi kaydetti. Aynı zamanda SENSE4FIT, altta yatan konsepti desteklemek için sporcu kişiliklerle ortaklıklar imzalıyor. Şu anda SFIT, 25.1 milyon dolarlık piyasa değeriyle 0.024 dolardan el değiştiriyor.

SFIT yedi günlük fiyat tablosu. Kaynak: CoinMarketCap

DEXO (DEXO)

DEXO platformu, kullanıcılara yeni bir deneyim sunmak için hem merkezi hem de merkezi olmayan kripto para borsalarının avantajlarını bir araya getiriyor. İlginç bir şekilde, yerel belirteci DEXO olan platform, yeni kullanıcıları çekmek için FTX çöküşü gibi kripto pazarındaki son olaylardan yararlanmaya çalışıyor. Bu çizgide, token son 24 saatte neredeyse %2 yükselerek 0,01 dolardan işlem gördü. Token şimdi 20.17 milyon dolarlık bir piyasa değerini kontrol ediyor.

DEXO yedi günlük fiyat tablosu. Kaynak: CoinMarketCap

Zeniq (ZENIQ)

Zeniq platformu, merkezi olmayan borsa tüccarlarının deneyimini geliştirmeyi amaçlıyor. ZENIQ yerel belirtecinden yararlanan platform ile kullanıcılar, tüm kripto varlık kategorilerini yönetmenin ve ticaretin hızlı ve güvenli bir yolunu deneyimleme fırsatına sahip olacak. 

İlginç bir şekilde, ekosistem son 24 saatte neredeyse %25 yükseldi ve yayınlandığı sırada 0,07 dolardan işlem görüyor. Ralli, varlığın 6,3 milyon dolarlık bir piyasa değeri biriktirmesine yol açtı.

ZENIQ yedi günlük fiyat tablosu. Kaynak: CoinMarketCap

Yeni listelenen kripto para birimleri olduklarından, fiyat dalgalanmalarına maruz kalma olasılıklarının yüksek olduğunu belirtmekte fayda var. Aynı zamanda varlıklar, geçerli piyasa koşullarından da muaf değildir.

Bitcoin için işaretler 'tünelden aşağı ışık' olduğunu gösteriyor!
Kripto piyasası bugün neden yükseldi?
Apple sonunda anlaşma sağladı, iPhone sahipleri bomba gibi bir özelliğe kavuşuyor
Sonraki Haber