Polislere Facebook yasağı

Emniyet Genel Müdürlüğü gönderdiği yazı ile polislere bazı yasaklar getirdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, gönderdiği yazıyla 81 il emniyet müdürlüklerine, polislerin sosyal paylaşım sitesi Facebook ile birlikte bilgisayarda oyun oynanmasını yasakladı. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından dün itibariyle Pol-Net veri tabanından Facebook'a giriş engellendi

Tüm il emniyet müdürlerine gönderilen yazıda, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar'ın imzası bulunuyor. Açıklamalara göre göre, personelin sosyal paylaşım siteleri ve internet üzerinden oynanan oyunlarla çok vakit geçirdiği araştırmalar sonucunda ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta gönderilen yazıdan sonra dün itibarıyla Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından Pol-Net veri tabanından Facebook'a giriş engellendi. Aynı yazıda personelin daha verimli çalışması için bu sitelere mesai saatleri içinde girişinin yasaklandığı belirtildi.

Tüm il emniyet müdürlüklerine gönderilen yazıda, mesai saatleri içinde kendi özel bilgisayarlarından bile olsa sosyal paylaşım sitelerine girmek ve oyun oynamanın da yasak olduğu belirtilirken, yasağa uymayan polis memurları ile kısım amirleri hakkında işlem yapılacağı vurgulandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen yazı, İzmir'de tüm şube ve ilçe emniyet müdürlüklerine dağıtıldı. İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay'ın, genel müdürlük tarafından gönderilen yazıya tüm personelin uymasını istediği öğrenildi.

Galaxy Ace 2 ön siparişe sunuldu!
Apple'ın en büyük mağazası
Seat Ibiza fiyatları dibi gördü! Bu fırsat kaçmaz!
Sonraki Haber