Roman Abramovich’in Chelsea’ye yaptığı 10 sansasyonel transfer

Bildiğiniz gibi Roman Abramovich sahibi olduğu Chelsea kulübünü satışa çıkardı. Biz de Rus milyarderin şimdiye kadar yapmış olduğu en sansasyonel transferleri derledik.

Rusya ve Ukrayna arasında çıkan savaş sonrasında neredeyse tüm dünya Rusya’ya yaptırım uygulamaya başladı. Bu savaşın etkisiyle midir bilinmez Rus milyarder Roman Abramovich de sahibi olduğu Chelsea kulübünü satışa çıkardığını duyurdu. Chelsea’yi 2003 senesinde satın alan Rus iş insanı, kulübe sayısız transfer yaptı. Ancak bunlardan bazıları kulüp tarihine geçecek sansasyonel hamlelerdi.

Roman Abramovich’in Chelsea’ye yaptığı 10 sansasyonel transfer

Roman Abramovich Chelsea’yi satın aldığında 56 yıldır Premier Lig şampiyonluğu yaşayamamış bir takım vardı. 60 milyon sterlin karşısında mavileri satın alan Abramovich, 2003 senesinden bu yana kulübe 2 şampiyonlar ligi şampiyonluğu, 5 Premier Lig şampiyonluğu ve 1 UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu kazandırdı. Toplam 21 kupa kazandırarak kulübü dünya devi haline getiren Rus milyarder, şimdilerde Chelsea’yi satışa çıkardı. Biz de onun şimdiye kadar yapmış olduğu en sansasyonel transferleri sizler için derliyoruz.

Popüler Haberler