Sam Bankman-Fried tutuklanırken FTX Token uçuruma yuvarlandı!

Çöken kripto ticaret platformu FTX'in kurucusunun tutuklandığı haberi üzerine, FTX Token uçuruma yuvarlandı!

Çöken kripto ticaret platformu FTX'in kurucusunun tutuklandığı haberi üzerine Bitcoin ( BTC ) ve Ethereum ( ETH ) dahil olmak üzere birçok kripto para birimi mütevazı kazançlar kaydederken, kripto türevlerinin yerli token'ı FTX Token ( FTT ) ticaret platformu, zemin kaybetmeye devam ediyor.

Sam Bankman-Fried tutuklanırken FTX Token uçuruma yuvarlandı!

Gerçekten de, tüm büyük medyanın Sam Bankman-Fried'in Bahamalar'da tutuklandığını bildirmesinden sonra, kripto borsasının yerel tokeni, 13 Aralık'ta alınan verilere göre, gün içinde %8,44 düşüşle ve daha da düşerek sürekli kayıplar kaydetti.

FTX Token 24 saatlik fiyat tablosu. Kaynak: Finbold

Kayıplar birikmeye devam ediyor

Son fiyat düşüşü, FTT'nin aylık tablosundaki kümülatif %3,26'lık kayıp ve %28,5'lik düşüşe katkıda bulunurken, baskı anındaki fiyatı 1,36 $'da ve 448,20 milyon $'lık piyasa değeriyle FTX tokenını 209'uncu en büyük yapıyor. toplam değere göre kripto varlığı.

CNBC'nin 12 Aralık'ta bildirdiği üzere, Amerika Birleşik Devletleri'nin New York Güney Bölgesi savcısı, Bankman-Fried aleyhinde Bahamalar hükümetiyle mühürlü bir iddianame paylaştı ve ardından eski FTX CEO'su tutuklandı.

Tartışmaya rağmen artan sayıda FTT sahibi

Daha önce, kişisel finans kitabı “ Rich Dad Poor Dad ” ın yazarı Robert Kiyosaki, Dogecoin ( DOGE ) yaratıcısı Billy Markus ve Binance CEO'su Changpeng Zhao (CZ) dahil olmak üzere kripto alanında ve ötesinde birçok kişi FTX ve SBF'yi eleştirdi. FTX'in ücretli savunucusu Kevin O'Leary, çöküş nedeniyle kriptoda 9 milyon dolar kaybetti.

İlginç bir şekilde, tartışmalara ve çok sayıda uyarıya rağmen, 13 Aralık'ta alınan CoinMarketCap verilerine göre , FTT sahiplerinin sayısı Kasım ayından bu yana istikrarlı bir büyüme kaydetti ve basın zamanında 25.412 adrese ulaştı.

3 aydan fazla FTT sahibi sayısı. Kaynak: CoinMarke t Cap

Bu, 1 Kasım'dan bu yana, artık iflas etmiş platformu çevreleyen destanın başlangıcından bu yana, FTX Token'ı tutan kripto cüzdanlarının sayısının %19,49 veya 4,145 artarak 21,267'den mevcut miktara ulaştığı anlamına geliyor.

Sorumluluk Reddi: Bu sitedeki içerikler yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Oppo ve Huawei arasında büyük ortaklık! Bizleri neler bekliyor?
Coinbase, 2022'de 19 milyon doğrulanmış kullanıcı ekledi
Öğrencilere müjde! 4 gün okul 3 gün tatil devri başlıyor!
Sonraki Haber