Shiba Inu 1 dolara nasıl ulaşılır?

İşte Shiba Inu piyasa değerinin (SHIB'in) 1 dolara ulaşması için ihtiyacı olan şey!

Kripto para piyasasının 2022'de yaşadığı baskı , büyümesini sendeletmeye devam ederken, meme köpek tokeni Shiba Inu ( SHIB ) dahil olmak üzere en büyük varlıkları bir istisna değildir ve kripto tüccarlarını ve yatırımcılarını varlığın bir sonraki adımda nereye gidebileceğini merak etmeye bırakıyor.

Shiba Inu 1 dolara nasıl ulaşılır?

2021'de SHIB'nin rakibi Dogecoin ( DOGE ), 100 milyar dolara yakın piyasa değeriyle yaklaşık 0,76 dolara ulaşarak 1 dolarlık fiyat sınırına yaklaştı. En iyi senaryoda, Shiba Inu'nun aynı piyasa değerine ulaşması için fiyatının yaklaşık 90 kat artması gerekir.

549.063.278.876.302 SHIB'lik toplam dolaşım arzı göz önüne alındığında, fiyatı gıpta ile bakılan 1$'a ulaşırsa, piyasa kapitalizasyonunun 549.06 trilyon$'a çıkması gerekir ki bu, tüm küresel pazarın piyasa değerinin ( 80.814 trilyon$ ) yaklaşık yedi katıdır, ki bu pek olası değildir. yakın gelecekte gerçekleşecek.

Bununla birlikte, jetonun 1 dolara ulaşmasının tek yolu, büyük bir jeton arzının azaltılmasıdır. Şu anda, arz azaltımı düzenli yakma yoluyla elde ediliyor, ancak 11 Aralık'ta son zamanların en büyüklerinden biri olan %2.350'lik bir yakma oranı artışı bile balina işlemlerinde artışla birleştiğinde SHIB'nin fiyatını hareket ettiremedi.

SHIB fiyat analizi

Bir zamanlar dünyanın en büyük kripto borsalarından biri olan FTX'in son patlamasından ve ardından CEO'su Sam Bankman-Fried'in tutuklanmasından bu yana Shiba Inu, ana hareketli ortalamalarının (MA) hiçbirinin üzerinde tutunamadı.

SHIB grafik analizi. Kaynak: TradingView

Mevcut durumda, Shiba Inu şu anda 0,000008394$ fiyatından el değiştiriyor ve en son grafiklerde gösterildiği gibi, günde %3,65, önceki hafta genelinde %5,65 ve aylık %7,34 düşüş kaydediyor.

Shiba Inu 30 günlük fiyat tablosu. Kaynak: Finbold

Kripto izleme platformu CoinMarketCap'ten 20 Aralık'ta alınan verilere göre , 4,61 milyar dolarlık piyasa değeriyle SHIB, bu göstergeye göre 15. en büyük kripto para birimi konumunu koruyor.

Sorumluluk Reddi: Bu sitedeki içerikler yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

20 Aralık 2022 itibarıyla Ripple - SEC davası güncellemesi
Dubai'de robot kafe açılıyor: Kasiyeri milyonlarca takipçiye sahip bir süper model robot!
Tecno Spark 20 Pro 5G’nin temel özellikleri sızdırıldı
Sonraki Haber