Taken 2'nin (96 Saat) ilk fragmanı geldi! (İstanbul)

Çoğu sahnesinin İstanbul'da çekildiği aksiyon dolu Taken 2 filminin ilk fragmanı geldi!

Son zamanlarda aksiyon türündeki kaliteli filmlerin arttığını hepiniz biliyor ve görüyorsunuzdur. Hele ki sinema sektöründe son 2 senedir yapılan filmler müthiş bir teknoloji kullanılarak yapılıyor. Teknolojinin girdiği her film hemen hemen güzel olmasa da çoğu film oldukça çok beğeniliyor.

Geçtiğimiz yıllarda ilk filmi Taken 96 Saat ile muhteşem bir başarı yakalayan Liam Neeson, ikinci filmi Taken 2 ile sinemalarda gişeleri yerinden oynatmaya geliyor. İlk filmindeki gibi yine aksiyon dolu bir maceranın içine sürükleyen filmin Türkiye ve Türk'ler için önemi ilk filmden çok çok fazla. Çünkü Taken 2'nin hemen hemen tüm sahneleri İstanbul'da çekildi.


Taken 2′nin merkezinde de yine bir kaçırılma olayı var. İlk filmde Liam Neeson’ın kızını kaçıran ve yine Neeson tarafından öldürülen çete elemanlarından birinin babası, bu sefer intikam için Neeson’ın İstanbul’da tatil yapan karısını kaçırıyor. Emekli CIA ajanı Bryan Mills de bu sefer kızının yardımıyla bunu yapanları tek tek avlayacak… İlk filmde kaçırılan Kim rolünde pasif bir rolde izlediğimiz Maggie Grace de devam filminde olayların tam merkezinde aktif bir rol alacak.


Liam Neeson'ın yine başrolünde oynayacağı filmin kendisi gibi fragmanı da komple İstanbul'da geçiyor. İlk fragmanı geçtiğimiz saatlerde yayınlanan Taken 2 filminin ne zaman sinemeya gireceği konusunda henüz net bir haber olmasa da muhtemelen 2013'ün ilk çeyreğinde gelecek! Sözü fazla uzatmadan sizleri Taken 2'nin yepyeni fragmanıyla başbaşa bırakalım:

Yılın en iyi, ücretsiz 25 online oyunu!
Facebook'tan bir yenilik daha!
Microsoft'un iç e-postaları sızdırıldı! Yapay zekada Google’dan gerideyiz!
Sonraki Haber