Tesla, internetten bazı videolarının kaldırılmasını istiyor!

Tesla kendi kendine sürüş özelliği ile ilgili başına bela almış durumda. Şirket şimdi bu özelliği yanlış yansıttığının iddia eden videoların kaldırılmasını istiyor.

Tesla geçtiğimiz günlerde kendi kendine sürüş deneyimini denerken yola bir çocuk koyması ile tepki çekmişti. YouTube platformundan kaldırılan videolar şirketin başına bela oldu. Şimdi şirket, çocuk boy mankenlerin üzerinden geçen araçlarının videolarını kaldırmasını talep ediyor.

Tesla, internetten bazı videolarının kaldırılmasını istiyor!

Tesla, yazılım geliştiricisi Dan O'Dowd tarafından yönetilen bir Tesla karşıtı grup olan Dawn Project'e bir durdurma mektubu gönderdi. Söz konusu şirket, videoların iftira niteliğinde olduğunu ve sürücü yardım teknolojisinin yeteneklerini yanlış tanıttığını iddia ediyor. Mektupta "Sizin ve Şafak Projesi'nin kişisel olarak Tesla'nın ticari çıkarlarını küçümsediğiniz ve Tesla'nın Tam Kendi Kendine Sürüş teknolojisinin yetenekleriyle ilgili olarak halka iftira niteliğinde bilgiler yaydığınız dikkatimizi çekti." ifadeleri kullanıldı.

“Tüm karalayıcı bilgilerin daha fazla yayılmasını derhal durdurmanızı ve bundan vazgeçmenizi, 24 saat içinde resmi bir kamu geri çekme talebinde bulunmanızı ve Tesla'ya aşağıda istenen belgeleri sağlamanızı talep ediyoruz.”

Bu uygulama, Google ile verileriniz paylaşıldığında "bip" sesi çıkarıyor
Aquaman 2 bekleyenlere üzücü haber!
Volkwagen T-Roc fiyatları şaşırttı, ilk defa bu seviyelerde
Sonraki Haber