Toplam Cardano cüzdan sayısı 3,5 milyona ulaştı! Yükseliş işareti mi?

Toplam Cardano cüzdan sayısı 3,5 milyona ulaştı! Cardano fiyat artışı ise yaklaşık 1 haftadır hız kesmeden devam ediyor!

Cardano blok zinciri geçen yıl önemli bir büyümeye tanık oldu ve ağın yerel parası ADA'yı tutan cüzdan sayısındaki artış, yaklaşmakta olan Valid hard fork'tan önce görüldü.

Toplam Cardano cüzdan sayısı 3,5 milyona ulaştı! Yükseliş işareti mi?

24 Aralık 2021'de Cardano cüzdan sayısı 2,5 milyondu. İlginç bir şekilde, o zamandan beri 1 milyondan fazla ADA cüzdanı eklendi.

Finans analizleri ile bilinen Finbold tarafından elde edilen istatistiklere göre, Cardano Blockchain Insights verilerini kullanarak Ağustos'un ilk haftasında toplam ADA cüzdan sayısı 3.500.565 seviyesinde bulunduğunu tespit etti.

Cardano ağındaki toplam cüzdan sayısı. Kaynak: Cardano Blockchain Insights

Cardano'nun 3 Şubat'ta 3 milyon cüzdana ulaştığı göz önüne alındığında, Cardano, kripto piyasası çöküşüne rağmen son altı ayda 500.000'den fazla yeni sahip eklemeyi başarmış görünüyor.

Ufukta en son Vasil hard fork'u ile Plutus Scripts (Cardano tabanlı bir akıllı sözleşmeler platformu) tırmanmaya devam ediyor ve akıllı sözleşme işlevselliğinin dahil edilmesini içeren Eylül 2021 Alonso sert çatalının etkisini görerek Cardano'nun ölçeklenebilirliğini ve performansını iyileştiriyor.

Özellikle, Alonso hard forku, Cardano'nun geliştirici topluluğu üyelerine, merkezi olmayan finans ( DeFi ) ve programlanabilirlik ile ilgili uygulamalar geliştirmek için bir platforma erişim imkanı sağladı.

Şu anda, CoinMarketCap'ten alınan verilere göre Cardano, gün içinde %5,33 artışla 0,5429 $'dan işlem görüyor.

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Bekara ev yok diyen emlakçıya şok ceza!
İşte 2022'nin en hızlı Huawei telefon modelleri!
Huawei yeni etkinliğini duyurdu! İşte tanıtılacak ürünler
Sonraki Haber