Tüm Half-Life oyunları Steam'de ücretsiz oldu!

Half-Life oyunları önümüzdeki 1 Nisan 2020 tarihine kadar Steam'de ücretsiz. Half-Life oyunlarının indirme linkleri haberimizde.

Valve, Half-Life: Alyx öncesi, oyuncuları mutlu edecek bir kampanya ile karşımıza çıktı. Serinin Steam'de bulunan tüm oyunları, Mart ayı sonuna kadar ücretsiz olarak oynanabilecek.

Tüm Half-Life oyunları Steam'de ücretsiz oldu!

1998 yılında Sierra Studios tarafından yayımlanan ilk Half-Life oyununun üzerinden tam 22 yıl geçti.  Oyuncular Half-Life 3'ü beklerken, Valve kısa bir süre önce, mart ayında tanıtacak olduğu Half-Life Alyx serisi ile oyuncuları şaşırtmayı başardı. Half-Life Alyx'ın çıkışına az bir zaman kala Valve, hem yeni oyununun tanıtımını yapmak, hem de oyuncuları Half-Life'a olan ilgiyi yeniden tazelemek için eski oyunlarını ücretsiz olarak sunma kararı almış. Valve yaptığı yeni duyuruyla Half-Life serisinin 1 Nisan’a kadar ücretsiz bir şekilde erişebileceğini müjdeledi.

Half-LifeHalf-Life: SourceHalf-Life: Opposing ForceHalf-Life: Blue ShiftHalf-Life 2Half-Life 2: Episode One ve Half-Life 2: Episode Two olarak serinin 7 oyununu da ücretsiz olarak Steam üzerinden oyuncularına sunan Valve, bu ücretsiz kampanyayı 1 Nisan 2020 tarihine kadar sürdürecek.

Steam’den oyunların sayfasına gidip 'Oyunu Oyna' butonuna tıklayarak bu oyunları ücretsiz şekilde oynayabilirsiniz. Ayrıca Half-Life: Alyx, Steam’de ön siparişe açılmış durumda. Oyunu 82,80 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

2000'li yılların en iyi 10 yerli filmi!
Renault elektrikli model satışında kendi rekorunu kırdı!
Apple iPhone kullanıcılarına büyük bir sürpriz yapacak, sır perdesi aralandı
Sonraki Haber